Screen Shot 2022 08 02 at 115914

Kijk! Rabobank-econoom Barbara Baarsma: 'Voer CO2-budget in, laat rijken van armen budget kopen om te vliegen'

Economieaug 02 2022, 10:58
Rabobank econoom Barbara Baarsma geeft hardop toe wat zogenaamde wappies al tijden zeggen: dat de boven-ons-gestelden met een stikstofbudget willen komen voor mensen... waarbij de rijken meer vrijheid krijgen dan de rest van ons.
Baarsma pleit voor het invoeren van een CO2-budget (of stikstofbudget) voor Nederlandse burgers. Dit houdt in dat onze 'uitstoot' bijgehouden wordt, dat we niet meer kunnen uitstoten dan ons budget toelaat, maar dat we budget bij kunnen kopen van mensen die er toch niets mee kunnen doen omdat ze er het geld niet voor hebben. Ja, mevrouw Baarsma zegt het echt.
"Als we nou eens iedereen, laten we beginnen in Nederland, die uitstootrechten verdelen en dat elk huishouden of elke burger een hoeveelheid uitstootrechten krijgt, zodat we opgeteld niet meer uitstoten dan onze grens," aldus de Rabobank-WEF-bankier.
"Vervolgens kunnen we - dat zit in een carbon holdit, kunnen we het noemen - dan kan ik als ik wil vliegen, dan koop ik van iemand die niet gaat vliegen omdat die daar geen geld voor heeft," gaat Baarsma verder. "Die verkoopt aan mij zijn carbonuitstootrechten en krijgt daardoor een beetje meer geld. Of diegene woont in een kleiner huurhuis en ik woon in een groot huis. Ik heb dus meer uitstootrechten nodig om mijn huis te verwarmen. Zo kunnen mensen met een smalle portemonnee ook iets verdienen aan vergroening."
Dit is geen grap. Mevrouw zegt het echt bij BNR:
Niet alleen wordt zo een zoveelste 'wappietheorie' werkelijkheid, maar je creëert dus ook nog eens een extreme samenleving van haves versus have nots. Die mensen kunnen niet vliegen omdat ze er geen geld voor hebben  - want ze kunnen geen extra budget betalen (en laat staan vliegtickets die de elites artificieel extreem duur willen maken).  Maar de rijken kunnen dat wel. En dus kunnen die straks vliegen waar en wanneer ze maar willen, terwijl het gewone volk hun stikstofbudget 'verkoopt' om - nou ja, om wat? Om een ietwat gewoon leven te kunnen hebben
Dit is extreem gevaarlijk, dit hele idee, maar het is wat de WEF-globalisten werkelijk voor ons in petto hebben. Dat is waarom ze nu willen beginnen met het registreren van onze CO2-uitstoot - een idee waarbij de Rabobank (geheel toevallig, kuch) ook voorop loopt.

Het bijhouden van CO2-uitstoot is een opmaat naar een CO2-budget. Nog even en alle uitstoot wordt bijgehouden en de staat bepaalt hoe lang je mag douchen, of je vlees mag eten of met het vliegtuig mag. Tenzij je het afloopt, want de elite zorgt wel voor zichzelf uiteraard.

3.2K
Reply
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Nou moet je je ook nog eens dit voorstellen: wat als de onderklasse CO2-budget verkoopt om rond te kunnen kopen, maar vervolgens in de herfst en winter geen budget meer over heeft om de eigen woning te verwarmen. Weet je wat er dan gebeurt in de nieuwe samenleving van Baarsma? Juist. Die mensen zitten de hele winter en herfst dan dus in een koud huis. Dat is waarom ze nu ook zeggen dat 'we' de thermostaat maar wat lager moeten gaan zetten. Zo wennen we eraan dat we straks in de winter in een woning zitten van 12 graden. Met dikke jas aan.
Deze mensen zijn een gevaar voor onze manier van leven en zelfs voor de mensheid als zodanig. Het 'doodeng' noemen waar ze mee bezig zijn gaat niet eens bijna ver genoeg.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten