bedroom 416062 340

Kraamcadeaus voor tweelingen: 5 leuke en originele ideeën

Economienov 11 2022, 7:00
Zoek je leuke en originele kraamcadeaus voor een tweeling? Dan ben je hier aan het goede adres! In dit artikel geven we je 5 leuke en unieke ideeën voor kraamcadeaus die perfect zijn voor de twee nieuwe aanwinsten.
1. Houten speelgoed
Houten speelgoed is tegenwoordig erg populair. Het is duurzaam, veilig en leuk voor de kleintjes om mee te spelen als ze iets groter zijn. Kies bijvoorbeeld voor een houten loopwagen, stapelblokken, of een trein met de namen van de kleintjes er op.
2. Een cadeaumand met praktische babyspulletjes
Een cadeaumand is altijd een leuk en praktisch kraamcadeau. Vul de mand met allerlei leuke babyspulletjes die de tweelingen nodig hebben, zoals babykleertjes, luiers, babyolie, badschuim, flesjes, rompers, kussentjes, spuugdoekjes, knuffels, noem maar op!
3. Een luiertaart
Wat ook een ontzettend praktisch en leuk cadeau is, is een luiertaart. Dit is een taart van luiers, gevuld met allerlei leuke baby- en kraamspulletjes. Een leuk en origineel kraamcadeau waar de ouders zeker blij mee zullen zijn omdat luiers flink aan de prijs zijn, zeker keer twee.
4. Rugzak met naam
Rugzakken zijn natuurlijk altijd erg handig om mee te nemen als je ergens naar toe gaat, maar voor kleine kinderen zijn ze ook onmisbaar tijdens dagjes uit. Kies bijvoorbeeld voor een rugzak kind met de naam van beide kinderen. Op deze manier weet iedereen meteen van wie welke rugzak is (ook handig voor op het kinderdagverblijf bijvoorbeeld).
5. Armbandje met naam
Een armbandje met naam is niet alleen leuk voor het kind om te dragen, maar ook een mooi sieraad voor de ouders. Kies bijvoorbeeld voor een mooie gouden of zilveren armband met de namen van de tweeling erop. Een uniek kraamcadeau waar de ouders vast en zeker heel blij mee zullen zijn. Ook handig om een eeneiige tweeling uit elkaar te houden trouwens!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten