Screen Shot 2022 11 11 at 110022

-Michel Mulder- 'Een felicitatie briefje aan Merel Ek'

Opinienov 11 2022, 9:00
Beste vrouwelijke variant van Mike Naylor,
Mag ik jou feliciteren met een werkelijk bewonderenswaardige prestatie, waarvoor jij door de incestueuze linkse kerk bent voorgedragen voor de Philip Bloemendal prijs.
Jij, beste Merel, hebt in je eentje meer voor de carrière mogelijkheden van domme blondjes gedaan, dan zo ongeveer de gehele feministische Dolle Mina geschiedenis.
Voor jouw 'vrijage' met Gideon van Meijeren was het de standaard dat non-getalenteerde dames zich enkel via de bezemkast - of het betere trek-en-zuigwerk in de baas zijn kantoor - omhoog konden 'werken,' maar jij hebt nu gewoon de 'eerzamere' optie van de leugen geïntroduceerd.
Voor iedere vrouw die dat denigrerende zuchten onder - vaak iets te zware - werkgevers toch wel een stap te ver vinden gaan, is er nu de EK-methode, waarmee je je liegend een weg baant naar de top van de Nederlandse 'journalistiek.'
Ik ben trots op jou meid, dat je - voor zover wij weten - gekozen hebt voor de links-geaccepteerde - en eerzame - optie van de leugen, in plaats van je bevallige bipsje te schuiven onder het zwetende lijf van misschien wel 'directeurtje.' (Marco Louwerens)
Het is een prestatie van formaat dat jij de eenzame maar 'eervolle' weg hebt genomen van de leugen, in een wereld die bekendstaat als 'het Gooise matras,' en waar iedereen zich maar op de ouderwets makkelijke manier omhoog-de-benen-spreidt.
Nee Merel, jij bent de trendbreker in een wereld die van slechts trends en de waan van de dag aan elkaar hangt, en daarvoor verdien je naar mijn mening een veel grotere prijs dan de Philip Bloemendal prijs.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Ik wil jou graag voordragen voor de - en ik hoop dat het aanslaat - #onverzettelijkekuisheidsgordel prijs, als teken dat jij wel de moed had om je benen gesloten te houden, en je enkel via de 'moreel meer verdedigbare' optie van de leugen omhoog te werken.
Mag jouw daad - nee niet die daad - een voorbeeld zijn voor al die vrouwen, die nu nog denken dat zij zich enkel via de bezemkast - of in sommige gevallen het bed - omhoog kunnen werken, want jij hebt ze laten zien dat je je ook liegend een weg naar de spotlights... eeeuh top kan banen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten