shutterstock 2055947921

LOL! Elon Musk trolt Twitter met grappen over Bill Gates: 'Als je van een stijve afwilt'

Economieapr 23 2022, 7:28
Tesla-eigenaar Elon Musk blijft lekker bezig op Twitter. Hij begint de mensen daar nu écht te trollen; zowel het bedrijf zelf als Deug-bondgenoten van het bedrijf. Zoals Bill Gates. Want nu heeft hij een foto online gezet van de professionele vaccinpusher/softwareontwikkelaar/nepvleesmaker met daarnaast één van de nieuwe 'trans-emojis' van een zwangere man. De gelijkenis vindt Musk blijkbaar erg opvallend.
Dit, mensen, is wat je krijgt als je als Twitter zijnde de rijkste man van de wereld die lak heeft aan al het moderne Gedeug dwarszit:
"In het geval je snel van een stijve afwilt," aldus Musk, waarbij hij dan een foto plaatst van Bill Gates met een dikke buik naast een trans-emoji van een 'zwanger man.' Het moge duidelijk zijn, wat Musk betreft is de gelijkenis opvallend.
Lekkere trollactie, maar wacht, hij was nog niet klaar. Want als vervolgtweet publiceerde hij een foto van zes zwarte magiërs in een kringetje. De tekst die daarbij staat? "Schaduw-ban Raad reviewt de tweet..."
Overigens tweette hij daarvoor ook nog heel cryptisch: "The Barbarians are at the Gate." Oftewel, de barbaren staan voor de poort.
Een gekke tweet? Niet echt. Want dat is de titel van een boek over de overname van RJR Nabisco in wat een "leveraged buyout" genoemd wordt. En ja, dat is precies wat Musk van plan is met Twitter.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Kortom, het lijkt erop dat hij de aanval nu echt vol gaat inzetten op het eigenschap van het sociale medium... en dat hij vlak voor hij dat doet de Raad, de toezichthouders, en Bill Gates (?) eerst nog even helemaal de moeder wil trollen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten