6430154585 7c7eae2bab c

Start tijdig met het samenstellen van je kerstpakketten

Economiemei 02 2022, 6:38
Als ondernemer wil je medewerkers en partners aan het eind van het jaar verrassen met een leuk kerstpakket. Kies jij jaarlijks voor het samenstellen van een eigen kerstpakket, of bestel je het kerstpakket bij een online aanbieder? Dat laatste heeft verschillende voordelen. In beide gevallen is het belangrijk tijdig te starten met het samenstellen en inkopen van je kerstpakketten. Je wilt voorkomen dat de kerstpakketten uitverkocht zijn, of niet tijdig geleverd kunnen worden in december. Heb jij al een beeld bij een geschikt kerstpakket voor je personeel? In dit artikel vind je enkele tips die je helpen bij het samenstellen hiervan.
Voordelen van een samengesteld kerstpakket kopen
De keuze voor een samengesteld kerstpakket van een aanbieder als Kerstpakkettenplaza biedt verschillende voordelen ten opzichte van het zelfstandig samenstellen van zo’n pakket. Denk allereerst aan de tijdsbesparing die het kopen van dergelijke pakketten je biedt. Je hoeft niet zelf na te denken over een geschikte combinatie van producten binnen een vooraf vastgesteld budget, evenals dat je er niet voor naar de supermarkt of groothandel hoeft te gaan. Het is vaak behoorlijk lastig om een combinatie van producten te maken. Het ene product past niet altijd even goed bij het andere. Daar komt bij dat een aanbieder van deze samengestelde kerstpakketten de diverse producten vaak heel voordelig in kan kopen.
Pakketten in verschillende prijscategorieën
Online aanbieders bieden hun kerstpakketten vaak binnen verschillende prijscategorieën aan. Zoek je een pakket van veertig à vijftig euro, of houd je het dit jaar bij een bescheiden kerstpakket voor medewerkers van je organisatie?
Voeg een persoonlijk bericht toe aan een kerstpakket
Medewerkers zullen het waarderen, wanneer je een persoonlijke tint toevoegt aan het kerstpakket. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de combinatie van een samengesteld kerstpakket met een kaartje. Op dit kaartje kun je een korte boodschap schrijven, als dank voor het werk wat een medewerker geleverd heeft. De medewerker zal zich er echt door gewaardeerd voelen! Naast een persoonlijke boodschap op een kaartje, kan het leuk zijn om het kerstpakket aan te laten sluiten op de huisstijl van je bedrijf. Dit doe je bijvoorbeeld met een thema kerstpakket. Zo’n thema kerstpakket bevat producten die allen dezelfde kleur hebben. Denk aan een blikje Sinas, in combinatie met een gele zak Lays chips. Zo herkent een medewerker direct dat het kerstpakket van diens werkgever afkomstig is.
Kerst- en sinterklaaspakket combineren
Traditioneel geven werkgevers hun werknemer pas aan het eind van de maand een kerstpakket mee naar huis. Je kunt er dit jaar ook voor kiezen, om het kerstpakket te combineren met een kleinigheid bij het sinterklaasfeest. Er zijn verschillende online partijen te vinden, die een sinterklaaspakket aanbieden. Geef het pakket naast het kerstpakket, of combineer het!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten