screen shot 2023 03 21 at 152725

Zeven handige weetjes om te checken voordat je een slotenmaker inhuurt

Economiemrt 21 2023, 16:30
Overweegt u een slotenmaker in te schakelen? Dan moet u dit eerst lezen! Slotenmakers spelen een bevoorrechte rol bij het waarborgen van de veiligheid van uw huis, kantoor of bedrijfspand. Gezien het belang van de veiligheid van uw gezin, maar ook van uw werknemers en apparatuur of voorraad, is het van vitaal belang om een slotenmaker in te schakelen waarvan u zeker weet dat hij de klus goed kan klaren.
Om u te helpen, hebben we een lijst opgesteld met zeven belangrijke zaken die u moet controleren voordat u een bedrijf kiest om u slotenmakers diensten te verlenen.
1. ZIJN ZE EEN ERKENDE PROFESSIONAL?
Eerst en vooral, als de slotenmaker waarmee je zaken gaat doen geen meester slotenmaker is met een actueel licentienummer, dan moet je niet eens overwegen om hem in te huren. Er zijn veel te veel mensen zonder vergunning en onervaren die valse claims maken en te weinig in rekening brengen voor slotenmaker diensten (die meestal een paar maanden later door een erkende vakman moeten worden opgelost). Lock Secure beschikt over een erkende licentie als slotenmaker Barendrecht.
2. HEEFT DE SLOTENMAKER RELEVANTE ERVARING?
Sommige slotenmakers zijn gespecialiseerd in buitenbeveiliging, bewegingssensoren etc., terwijl andere gespecialiseerd zijn in andere beveiligingsmaatregelen zoals autobeveiliging. Bij het inhuren van een slotenmaker is het altijd de moeite waard om te vragen naar vergelijkbare projecten die hij heeft uitgevoerd, qua omvang, reikwijdte, beveiliging en budget.
3. ZIJN ZE EEN GOED BEDRIJF OM ZAKEN MEE TE DOEN?
Kwaliteiten als goede communicatie, betrouwbaarheid, punctualiteit en technische bekwaamheid zijn allemaal essentieel om een slotenmaker het werk goed te laten doen. Buren of vrienden kunnen op basis van hun ervaring vaak een plaatselijke slotenmaker aanbevelen. Kijk ook eens naar online reviews of getuigenissen (inclusief die op sociale media), om een beeld te krijgen van het soort bedrijf waarmee je te maken hebt.
4. DE BESCHIKBAARHEID VAN EN BEKENDHEID MET GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE
Beveiligingssystemen worden steeds geavanceerder. Om ervoor te zorgen dat u toegang krijgt tot geavanceerde oplossingen, is het belangrijk om een slotenmaker te vinden met de actuele kennis en vaardigheden om moderne, hightech beveiligingsopties en traditionele oplossingen met succes te installeren en te onderhouden.
5. EERLIJKE PRIJZEN
Hoewel de prijs niet de enige overweging moet zijn bij het inhuren van een slotenmaker, moeten de kosten rond het marktgemiddelde liggen. Hoger dan normaal, dan is het de moeite waard om te kijken welke toegevoegde waarde je krijgt; lager, dan kan het zijn dat er wordt ingeleverd op kwaliteit en waarde om de prijs te drukken.
6. PROFESSIONELE GELOOFWAARDIGHEID
Gerenommeerde slotenmakers zijn meestal lid van de Master Locksmiths Association of Australasia, en in het bezit van een Master licentie van de politie van de staat. Een goede slotenmaker zal u op verzoek graag zijn referenties tonen.
7. LOCATIE
Een plaatselijke slotenmaker zal u sneller kunnen bereiken en vertrouwd zijn met beveiligingsproblemen die specifiek zijn voor de omgeving.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten