1500x500 1

Brussel opent jacht op Elon Musk: hypocriete Eurocraten starten heksenjacht op X in naam van 'desinformatie'

EUokt 13 2023, 9:30
Laat ons lachen! Brussel kondigt aan dat ze onderzoek gaan doen naar X, het censuurvrije sociale media platform, opgericht door niemand minder dan Elon Musk. Volgens de pretentieuze Eurocommissaris Breton, wordt niet genoeg gedaan tegen de zogenaamde verspreiding van haatberichten, desinformatie en terreurcontent bericht de NOS.
Zouden ze misschien bedoelen dat er te veel waarheid op het platform wordt gezegd? Of dat gewone burgers te vaak hun stem verheffen tegen de almaar groeiende Brusselse bureaucratische moloch die ons dagelijks leven blijft beheersen?
Niet alleen X, maar ook Facebook-moeder Meta en TikTok kregen waarschuwingen van Brussel omdat zij blijkbaar te weinig zouden doen tegen desinformatie over de oorlog tussen Israël en Hamas. Van TikTok en Meta kunnen we het nog wel begrijpen, maar X?
De Eurocraten stellen dat X, als 'zeer groot platform' moet voldoen aan hun zogenaamde Digital Services Act. Het is simpelweg een poging van Brussel om de vrije meningsuiting op het internet verder in te perken en het narratief van de globalistische elite te controleren.
Terwijl Elon Musk altijd transparantie en openheid heeft gepromoot, lijkt Brussel vastberaden om dit innovatieve bedrijf in de EU-boeien te slaan. De commissie wil nu weten hoe X omgaat met hun verstikkende EU-regels.
De ironie? De EU kan nog steeds geen harde bewijzen leveren van zogenaamde desinformatie op X. Het komt bijna over alsof ze boos zijn dat er te veel waarheden over de wreedheden van Hamas en de oorlog in Oekraïne aan het licht komen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites
Het is tijd dat Brussel stopt met hun hypocrisie en manipulatie en de vrije meningsuiting op het internet respecteert. En mochten ze besluiten om Musk en co een boete te geven - wees dan voorbereid op een vloed van verontwaardiging van miljoenen vrije denkers die niet langer hun eigen stemmen willen laten muilkorven door de EU.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten