mexican wolf 2 yfb edit 1

Minister Van der Wal straft wolvenknuffelaars hard af: Veluwe blijft vrij van wolvenreservaat

Politiekokt 12 2023, 21:00
In een ultieme overwinning op de natuur extremisten heeft demissionair minister Christianne van der Wal (Natuur) definitief een streep gezet door het wolvenplan schrijft de Telegraaf. De Faunabescherming kan fluiten naar hun utopische visioenen van een Veluwe als 'wolvenreservaat'. Deze realiteitsontkennende club vindt blijkbaar het beschermen van herten en wilde zwijnen belangrijker dan de belangen van de hardwerkende jagers.
De idealistische dromers van de Faunabescherming hoopten dat hun formele verzoek bij de minister er doorheen zou komen. Hun natte droom? Het aanstellen van de Veluwe als speciale 'wolvenzone', wat de jagers op herten en wilde zwijnen aan banden zou leggen. Gelukkig heeft minister Van der Wal het scherpe inzicht om deze maatregelen te weren en ons geliefde natuurgebied te behouden zoals het is.
Het is waar, het zijn de jagers die een vitale rol spelen in het onderhouden van onze ecosystemen. In tegenstelling tot wat deze natuurliefhebbers je proberen te verkopen, moeten we begrijpen dat het beschermen van prooidieren zoals herten en wilde zwijnen in een 'wolvenzone' uiteindelijk meer schade aan onze ecologie kan veroorzaken dan de vermeende voordelen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites
We zijn de minister dankbaar dat ze ons heeft beschermd tegen dit ondoordachte en gevaarlijke plan. De Veluwe blijft zoals het is - een plek waar de mensheid in harmonie met de natuur kan genieten, zonder onnodige inmenging van wolven of andere roofdieren. Blijf in je ivoren-toren-Faunabescherming, de natuur functioneert prima zonder jullie onrealistische ideeën.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten