24705223814 0522493ea2 c

Edwin Wagensveld (PEGIDA) roept Nederlandse kiezers op: Stem voor minder messen!

EUjun 06, 11:00
Vandaag zijn de Europese Parlementsverkiezingen, en Edwin Wagensveld, leider van PEGIDA, heeft een krachtige boodschap voor alle Nederlandse kiezers. Op X stelt hij scherp: "Wie zijn parkeerboete niet betaalt, heeft een probleem, maar een asielzoeker die zelfs van de rechter te horen krijgt dat hij het land moet verlaten, hoeft niet bang te zijn voor consequenties."
Dit is de harde realiteit waarin we leven. Terwijl gewone burgers worden lastiggevallen voor de kleinste overtredingen, kunnen asielzoekers die illegaal in ons land verblijven gewoon doorgaan met hun gang. Dit is niet alleen onrechtvaardig, maar ook gevaarlijk. In Duitsland steeg het aantal incidenten met een mes in 2023 met ruim 30% in vergelijking met 2022. Meer dan de helft van de verdachten heeft geen Duits paspoort! Dit is wat ons te wachten staat als we de koers van links blijven volgen.
Wagensvelds vraag is duidelijk en treffend: "Stem jij vandaag voor MEER (links) OF MINDER (rechts) MESSEN?" Dit is geen loze kreet, maar een dringende oproep om onze veiligheid en onze toekomst te waarborgen. Een stem voor links betekent meer onveiligheid, meer criminaliteit, en meer wanbeleid op immigratie. We hebben leiders nodig die durven op te komen voor de Nederlanders, die harde maatregelen durven nemen tegen illegaliteit en criminaliteit. Opt outs op migratie en als dat niet lukt dan wordt een NEXIT noodzaak!
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Vandaag heeft u de kans om een duidelijk signaal af te geven. Stem voor partijen die onze grenzen willen beschermen en onze wetten willen handhaven. Stem op de PVV of FVD, de partijen die veiligheid en rechtvaardigheid hoog in het vaandel hebben staan. Laat uw stem horen en zorg ervoor dat we weer een land worden waar de regels voor iedereen gelden en waar de veiligheid voor de Nederlander voorop staat. Laat het patriottisme zegevieren!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten