48180208737 d7fbf9c096 c

Vandaag stemmen voor het Europees Parlement: Laat Timmermans niet winnen!

EUjun 06, 7:30
Vandaag is de dag van de waarheid: de Europese Parlementsverkiezingen. Dit is niet zomaar een verkiezing; dit is een gevecht om de ziel van Nederland. De keuze is glashelder: of we laten ons meeslepen door de extreemlinkse, antisemitische bende van Frans Timmermans, of we kiezen voor de enige partijen die opkomen voor onze nationale soevereiniteit, veiligheid en welvaart: de PVV en FVD.
Laten we eerlijk zijn, de PvdA-GroenLinks-combinatie is een gevaar voor alles waar Nederland voor staat. Deze clubs willen onze grenzen openzetten, onze cultuur verkwanselen en onze economie vernietigen met hun krankzinnige klimaatplannen. Ze willen dat u en ik betalen voor hun utopische dromen terwijl ze ons in de steek laten voor de Brusselse elite.
Herinnert u zich nog hoe Frans Timmermans vijf jaar geleden triomfantelijk de grootste partij werd? Zijn overwinning was een ramp voor Nederland. Timmermans heeft zich sindsdien ontpopt als de gezant van het globalisme met zijn achterlijke green deal, vastbesloten om elke vorm van nationale identiteit uit te wissen. Dat mag nooit meer gebeuren!
De opiniepeilers voorspellen een nek-aan-nek-race tussen de PVV en GroenLinks-PvdA. Dit is onze kans om de balans te herstellen. Een stem op Geert Wilders is een stem voor het behoud van onze vrijheid, onze cultuur en onze grenzen. Wilders heeft sinds 2009 keer op keer laten zien dat hij de enige is die durft op te staan tegen de Brusselse bureaucraten en hun absurde dictaten.
En als u toch niet op de PVV wilt stemmen, kies dan voor Forum voor Democratie. Ralf Dekker en zijn partij zijn de enige die pleiten voor een Nexit – de enige echte oplossing om Nederland weer baas in eigen huis te maken. Bij een goed resultaat voor de PVV en FVD kunnen we eindelijk de Brusselse ketenen afwerpen en de toekomst van ons land veiligstellen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Dit is geen tijd voor twijfel of apathie. Elke stem telt in deze cruciale strijd. Ga vandaag naar de stembus en stem voor een sterk, vrij en soeverein Nederland. Laat Timmermans en zijn kliek zien dat wij ons niet laten ringeloren door hun linkse globalistische waanideeën. Het is tijd voor verandering. Het is tijd voor daadkracht. Stem PVV of FVD en maak Nederland weer groot!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten