shutterstock 1557959825

Leon de Winters stemadvies: Kies voor dwarsliggers tegen een totalitair Europa

Opiniejun 05, 10:00
Leon de Winter heeft het weer eens haarfijn door: onze democratie wordt bedreigd door de Europese elite. In zijn nieuwste column voor De Telegraaf geeft hij een duidelijk stemadvies voor de Europese Parlementsverkiezingen: stem op dwarsliggers, dissidenten en rebellen die opstaan tegen een totalitair Europa. En daar heeft hij groot gelijk in.
De Winter wijst op de toenemende censuur en onderdrukking van kritische geluiden door de EU en de grote techbedrijven. Dissidenten die zich online uiten, worden door Facebook, YouTube en Twitter dwarsgezeten. Maar ondanks deze tegenwerking blijven ze doorgaan, vastbesloten om de waarheid te onthullen. Hun boodschap is simpel: vertrouw niks en onderzoek alles zelf.
Het is een herhaling van wat de klimaatdissidenten en critici van de Iran-deal van Obama hebben meegemaakt. Hun stemmen werden in de media onzichtbaar gemaakt. En nu gebeurt hetzelfde met degenen die waarschuwen voor de invoering van digitaal geld en de dreiging van EU-controle over onze leefwijze. De elites willen niet dat we deze waarheden horen stelt de Winter.
Leon de Winter concludeert dat de talkshows en mainstream media allemaal dezelfde narratieven papegaaien: Israël, Oekraïne, migratie, digitale munt, landbouw, en visserij. Ze presenteren een verwrongen beeld van de werkelijkheid. Gelukkig zijn er nog platforms waar dissidenten hun stem kunnen laten horen, maar de EU is al bezig om ook daar een sleepnet overheen te werpen.
De Winter heeft gelijk: zonder dwarsliggers, dissidenten, clowns en rebellen, dreigt er een totalitair Europa te ontstaan. En laten we eerlijk zijn, hij wijst hiermee naar partijen zoals de PVV, FVD en BBB. Helaas is het jammer dat BBB in de Christendemocratische EU-fractie gaat zitten met het CDA en NSC onder leiding van Ursula von der Leyen. Hopelijk zien ze snel in dat dit een vergissing is en stappen ze alsnog uit deze fractie.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.''
Dus, Nederlanders, luister naar Leon de Winter. Stem morgen op degenen die durven dwarsliggen en opstaan tegen de Brusselse elite. Alleen zo kunnen we onze vrijheid en democratie behouden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten