wildersspijkmedia

Geert Wilders voert vandaag campagne op de Haagse Markt: "Stem PVV voor veiligheid en streng asielbeleid!"

Politiekjun 05, 11:00
Geert Wilders gaat om 13:00 uur campagne voeren op de Haagse Markt. En zoals we van hem gewend zijn, doet hij dat met volle overtuiging. Op X deelde Wilders zijn boodschap voor zijn trouwe achterban: "Onze gezinnen weer veilig in Nederland. Met het strengste asielbeleid ooit. Maak de PVV de grootste donderdag! Zodat de zon weer gaat schijnen. #StemPVV"
Bij deze krachtige woorden plaatst hij een door AI gemaakte afbeelding van een vrolijk blank gezin. En ja hoor, je voelt de verontwaardiging van globalistisch Nederland al aankomen. Te weinig diversiteit, roepen ze dan. Terwijl iedereen met ogen in zijn hoofd kan zien dat een blank gezin nog steeds het dominante straatbeeld in Nederland vormt. Zo hoort het te zijn, zonder die multiculti flauwekul die ons wordt opgedrongen door de elite.
Wilders laat zien dat hij pal staat voor de gewone Nederlander, die zich zorgen maakt over de veiligheid van zijn gezin. Hij begrijpt dat de massale immigratie en de softe aanpak van de gevestigde partijen in de EU ons land onherkenbaar hebben veranderd. En dat is precies waarom hij pleit voor het strengste asielbeleid ooit. Geen gedoe meer, maar keiharde maatregelen om onze grenzen te bewaken en onze cultuur te beschermen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten