shutterstock 1937221846

Europarlementariërs onthullen illegale goedkeuring Covid-vaccins

EUokt 05 2023, 10:00
De waarheid kan niet langer verborgen blijven! Uit een juridische beoordeling blijkt dat de goedkeuring van de Covid-vaccins een schokkende farce is. Deze vaccins voldoen flagrant niet aan de gestelde eisen, en erger nog, de farmaceutische giganten hebben de bestaande procedures ronduit genegeerd. Onder aanvoering van Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) stellen acht Europarlementariërs dit aan de kaak.
Willem Engel heeft in Nederland hierop onmiddellijk actie ondernomen en het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen aangesproken om de goedkeuring van deze vaccins in te trekken. Maar dit schandaal stopt niet bij onze grenzen.
Nu voegen acht moedige Europarlementariërs hun stem bij die van Engel en eisen van de Europese Geneesmiddelen Autoriteit (EMA) een onmiddellijke opschorting van de vaccins van Pfizer en Moderna. En hun redenen zijn overtuigend: geteste producten die verschillen van wat er feitelijk wordt geproduceerd, onafgemaakte tests, en een alarmerende toename van geregistreerde bijwerkingen.
Terwijl de gevestigde media en politici druk zetten op vaccinatiecampagnes met het griepseizoen op komst, waarschuwen deze Europarlementariërs dat de gezondheid van onze burgers letterlijk op het spel staat. “De gezondheid van onze burgers staat op het spel. Bijwerkingen als hartschade of hormonale problemen raakt mensen voor de rest van hun leven en kan zelfs resulteren in overlijdens. Er bestaat zoveel gerede twijfel over de veiligheid dat de EMA een ongehoord risico neemt wanneer zij deze vaccins niet onmiddellijk van de markt haalt." waarschuwt Marcel de Graaff, de voorman van dit initiatief.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS begrijpen we dat de aankomende Tweede Kamerverkiezingen de belangrijkste verkiezingen van ons leven zijn. Daarom gaan we er met gestrekt been in. Elke dag weer. Steun ons daarom! Doneer aan DDS en help ons te strijden voor jouw vrijheid, jouw kinderen, en jouw welvaart!
Met het overweldigende bewijs van nalatigheid en roekeloosheid dat nu aan het licht komt, is het de vraag: hoeveel langer kan de EMA deze vaccins op de markt laten, met zoveel twijfel over hun veiligheid?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten