screen shot 2023 09 18 at 152350

Filmpje! Viktor Orban: 'De inzet is hoog bij de Europese verkiezingen. Er moet een verandering in leiderschap komen!'

EUsep 18 2023, 18:30
De Hongaarse premier Viktor Orban heeft een interview gegeven over Europa en de Europese Verkiezingen van volgend jaar... van dat interview is vervolgens door zijn team een mooie video gemaakt. Waarom? Omdat Orban overduidelijk gelooft dat de verkiezingen van 2024 hét moment zijn om de globalistische Europese elite kapot te maken. Het is nu of nooit.
"De inzet is heel hoog bij deze verkiezingen," aldus Orban. "We hebben een verandering nodig in Brussel omdat Europa momenteel ontzettend lijdt door wat de Brusselse bureaucraten doen."
Het eerste punt waar hij vervolgens mee begint is dat er "vrede" moet komen in Europa, dus tussen Rusland en Oekraïne. "Na de verkiezingen moet Europa geleid worden door een team dat vrede wil," zegt Orban dan ook. "Een leiding die zich niet isoleert, maar die wil samenwerken met andere delen van de wereld."

Immigratie

Maar dat is niet alles. Nee. Orban wil ook dat de verkiezingen leiden tot een nieuw leiderschap "dat een einde aan migratie wil, want Europeanen kunnen dit niet aan." Met andere woorden, geen gestoorde beelden meer uit Lampedusa met 7.000 tot 10.000 Afrikaanse immigranten die in een week tijd dat Italiaanse eilandje overspoelen en vervolgens doorstromen naar de rest van Europa.

Genderpropaganda

Daarnaast wil Orban dat de nieuwe Europese leiders - die er dus komen na de Europese Parlementsverkiezingen van 2024 - ook eindelijk ophouden met het pushen van die verschrikkelijke "genderpropaganda." In plaats van Woke moet Europa "[traditionele] gezinnen gaan steunen," aldus de Hongaarse premier, "en het hebben van kinderen."

Polen en Hongarije

Tenslotte wil Orban dat de nieuwe Europese leiders - de "Brusselse bureaucraten," zoals hij ze noemt - eindelijk ophouden met hun private oorlogjes tegen Polen en Hongarije. Die twee landen worden bestuurd door nationaal-populisten, of conservatieven, en worden daar steeds weer voor bestraft. Europa zit hen de héle tijd achter de broek.
Dat moet stoppen, vindt Orban terecht. Want niet alleen hebben Hongarije en Polen recht om hun eigen toekomst te bepalen, maar er is ook nog eens sprake van een "dubbele standaard": Polen en Hongarije worden anders behandeld dan landen die gerund worden door linkse elitaire globalisten.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we zij aan zij met Viktor Orban en bestrijden we de Europese bureaucraten met alle passie die we in ons hebben. Maar dit betekent dat we JOUW HULP nodig hebben. De Brusselse bureaucraten zorgen er samen met het mediakartel en Big Business namelijk voor dat DDS ernstig verzwakt wordt. Gecensureerd, geboycot. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons zij aan zij met Orban te strijden voor een traditioneel Europa!

Verkiezingen

De Europese Verkiezingen van volgend jaar zijn heel belangrijk omdat direct daarna de Europese Commissie wordt aangesteld. Natuurlijk gebeurt dat niet op echt democratische wijze. Wij kunnen er niet zelf over stemmen, er is ook geen runoff voor 'president van Europa.' 
Maar het is wel zo dat de Commissie goedgekeurd moet worden door het Europees Parlement. Als er in 2024 op Europees niveau dus een revolutie plaatsvindt, dan kan het nieuwe Europese Parlement de nieuwe Commissie gewoon weigeren. Die Commissie kan dan dus alleen geïnstalleerd worden als de leden ervan voldoen aan de eisen van het nieuwe Europese parlement.
Dus ja, de verkiezingen van volgend jaar gaan zeker ergens over.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten