Guy Verhofstadts Waanzin: Hongarije Uit, Oekraïne In

Benjamin Huizen

Benjamin Huizen

Guy Verhofstadts Waanzin: Hongarije Uit, Oekraïne In

Oh, Guy Verhofstadt, onze eeuwig enthousiaste, altijd strijdbare Belgische Europarlementariër, wat ben je toch weer op dreef! Na een stevig ontbijt van wafels met een flinke toef Europese idealen, heeft onze Guy besloten dat Hongarije de EU zou moeten verlaten en ruimte moet maken voor Oekraïne. Een voorstel dat uiteraard met open armen ontvangen wordt, zoals we gewend zijn van de bruisende ideeënfabriek die Verhofstadt heet.

Het is natuurlijk volstrekt logisch om een land dat stabiel is, gestaag welvarender wordt en een eigen koers vaart, te vervangen door een land dat bekend staat als één van de meest corrupte in de regio. En laten we de oorlog met Rusland niet vergeten, want wie houdt er niet van een beetje extra chaos?

Het is inderdaad schandalig dat Hongarije het lef heeft om de immer uitdijende EU-geldstroom richting Oekraïne te blokkeren. Stel je voor, ze willen geen grotere oorlog met Rusland. Wat een absurditeit! Verhofstadt, die bekend staat om zijn pacifistische neigingen (kuch, kuch), is daar natuurlijk niet blij mee. "Daar gaan we weer," twittert hij boos, "Hongarije is de EU aan het chanteren. Laat Orban de EU-gemeenschap van waarden verlaten en laat Oekraïne zo snel mogelijk juist lid wórden!"

Stel je voor dat Orban het lef heeft om voor zijn land te staan en de EU terug te fluiten. We zouden immers niet willen dat lidstaten soeverein zijn en zelf bepalen wat goed is voor hun burgers. Nee, nee, we hebben meer meer meer oorlog nodig. Meer chaos, meer onzekerheid, meer uitdagingen. En dat allemaal onder de vlag van de EU-gemeenschap van waarden.

Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.

Dus, Orban, sta pal en hou vol. Blijf de moedige stem die de EU terugfluit en niet meegaat in de maffe capriolen van de EU. Want als je naar Verhofstadt kijkt, is het duidelijk dat de EU geen nieuw bloed nodig heeft, maar een flinke dosis gezond verstand.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties