35078655875 aa5a2dbb30 k

Klimaathysterische lobby valt nu zelfs ons geld aan: even vervuilend als een autorit van 8 km!

EUdec 11 2023, 18:00
In de nieuwste episode van wat we gerust de 'klimaathysterie' kunnen noemen, komt de Europese Centrale Bank (ECB) met een verbijsterende bewering: het gebruik van onze vertrouwde bankbiljetten belast het milieu net zoveel als een rit van acht kilometer met de auto schrijft de Telegraaf. Dit lijkt weer een nieuwe poging van de groene lobby om de gewone burger een schuldgevoel aan te praten over alles wat hij doet, zelfs als het gaat om het gebruik van contant geld.
Volgens deze studie zouden de energievretende geldautomaten, het transport, en zelfs het proces van controle van bankbiljetten in winkels zware belastingen zijn voor het milieu. Klimaathysterici doen er alles aan om ons in paniek te laten schieten, nu komt men met de absurde claim dat zelfs ons geld een bron van milieuvervuiling is.
Laten we eerlijk zijn: dit lijkt weer een typische truc van links en hun eindeloze klimaatobsessie om ons van onze vrijheden te beroven. Eerst was het de auto, nu ons geld. Wat volgt? Ons ademen? Deze constante aanvallen op onze dagelijkse gebruiken en gemakken, onder het mom van klimaatactivisme, zijn niets minder dan een sluwe manier om controle te krijgen over elk aspect van ons leven.
De ironie dat de ECB, die tonnen papier verbruikt voor het drukken van geld, nu beweert dat dit schadelijk is voor het milieu, ontgaat niemand. Is dit een voorbode voor het einde van contant geld, onder het voorwendsel van milieubescherming? Het lijkt erop dat de groene beweging geen grenzen kent in haar kruistocht tegen alles wat traditioneel en vertrouwd is.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Kortom, dit recente 'onderzoek' is een perfect voorbeeld van hoe ver de klimaatgekte is gegaan. Het is hoog tijd dat we ons realiseren dat deze ongebreidelde klimaatobsessie niet alleen ons dagelijks leven beïnvloedt, maar ook een bedreiging vormt voor onze vrijheid en keuzevrijheid. Het wordt tijd dat we deze groene gekte een halt toeroepen, voordat het te laat is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten