migrants europe 6

Bizar! 90 procent van seksuele uitbuiters heeft een migratieachtergrond: "Zullen geen Zweden en Canadezen zijn!"

Immigratiemrt 28 , 10:00
Bijna 90% van de daders van seksuele uitbuiting heeft een migratieachtergrond. Deze schokkende realiteit kan niet langer worden genegeerd! Het recente rapport 'Dader of slachtoffer van seksuele uitbuiting?' brengt deze verontrustende waarheid aan het licht, samengesteld door criminoloog Jelske van Leeuwen en oud-politiecommissaris Marcel Lieskamp.
De conclusies van het rapport laten geen ruimte voor misverstanden: migratie speelt een aanzienlijke rol bij seksuele uitbuiting. Wat nog verontrustender is, is dat deze daders na hun straf vaak terugvallen in hun verwerpelijke gedrag. Het lijkt erop dat onze zogenaamde 'straffen' niet genoeg zijn om hen ervan te weerhouden vrouwen te blijven misbruiken. Dit roept serieuze vragen op over de effectiviteit van ons rechtssysteem en de bescherming van onze samenleving tegen deze roofdieren.
PVV-leider Geert Wilders heeft via X/Twitter gereageerd op het nieuws. “Het zullen geen Zweden en Canadezen zijn #grenzendicht” klinkt het.
Nee, de daders zijn een stel narcisten, antisocialen en manipulatoren die genieten van het leed van anderen. Ze gedijen op macht en gebruiken seksuele uitbuiting als een middel om controle uit te oefenen over hun slachtoffers. Dit zijn geen mensen die we kunnen rehabiliteren met een paar sessies therapie. Dit zijn criminelen die hard aangepakt moeten worden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.
Het is ook van belang om te erkennen dat veel van deze daders zelf slachtoffers waren. Maar laten we duidelijk zijn: dat rechtvaardigt hun daden op geen enkele manier. Deze problemen vragen om een harde aanpak. Het is hoog tijd dat we onze grenzen sluiten voor deze criminelen en ervoor zorgen dat onze samenleving veilig is voor al haar burgers. We moeten stoppen met het tolereren van de intoleranten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten