geert wilders berg karikatuur

Terroristische dreiging voor Geert Wilders: Nederland in het vizier van islamitisch extremisme

Terrorismemrt 25 , 12:00
In de schaduw van de recente aanslag in Moskou wordt pijnlijk duidelijk wat velen al jaren vrezen: het kwaad van islamitisch terrorisme kent geen grenzen. Nu, met Nederland mogelijk in het vizier, moeten we onder ogen zien dat onze open samenleving fragieler is dan we willen toegeven. Het meest verontrustend is de recente dreiging tegen niemand minder dan Geert Wilders, de man die al jaren strijdt tegen de islamisering van Nederland en de westerse wereld. Een nieuw verspreid filmpje op het web, waarin een man Arabisch spreekt en met een geweer schiet terwijl de naam van Wilders wordt genoemd, markeert een nieuw dieptepunt in de strijd tegen vrijheid en democratie.
Wilders is de meest beveiligde man van Nederland, staat opnieuw in de schijnwerpers, niet vanwege zijn politieke standpunten, maar vanwege een directe bedreiging voor zijn leven. Dit filmpje, dat rillingen over de ruggen van vrije burgers over de hele wereld zou moeten sturen, is een schrijnende herinnering aan de gevaren die loeren in de donkere krochten van radicaal islamitisch extremisme. "Ik zal nooit buigen voor islamitische terreur," verklaart Wilders standvastig op X.
Maar dit gaat verder dan Wilders alleen. Het feit dat in de politieke arena de ernstige bedreigingen die uitgaan van islamitisch terrorisme nog steeds worden gebagatelliseerd of genegeerd, is een schande. Waar is de verontwaardiging? Waar is de actie? Het lijkt erop dat bepaalde politieke kringen liever wegkijken dan de realiteit onder ogen zien: Nederland staat op de radar van hen die onze manier van leven haten en willen vernietigen.
Het is tijd om wakker te worden. We kunnen en mogen niet toestaan dat de vrijheden waar onze voorouders hard voor hebben gevochten, worden ondermijnd door de dreiging van terrorisme. Het is niet alleen de taak van de overheid om maatregelen te nemen; het is een verantwoordelijkheid van ons allemaal om waakzaam te blijven en onze waarden te verdedigen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.
Terwijl Wilders standhoudt tegen de storm, moeten wij als samenleving een onwrikbaar front vormen tegen de donkere wolken van terrorisme die zich boven ons samenpakken. Laten we niet vergeten: in de strijd voor vrijheid en veiligheid is er geen plaats voor appeasement politiek. Nederland, het is tijd om op te staan en te laten zien dat we nooit zullen buigen voor de krachten die ons willen vernietigen. Daarom spreek je uit tegen islamisering en antisemitisme!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten