3894040022 41ba826dd5 c

Dreiging van Islamitische terreur tijdens Kerstperiode neemt toe: Arrestaties in Oostenrijk en Duitsland

Immigratiedec 24 2023, 10:00
De Kerstdagen staan weer voor de deur en dat is traditiegetrouw ook de tijd van het jaar waarop aanslagen, bijvoorbeeld op kerstmarkten of andere christelijke evenementen, een geliefd doelwit zijn van islamitische terroristen. Dit blijkt uit de arrestaties die recent hebben plaatsgevonden in onder andere Oostenrijk en Duitsland. Onder meer de Dom van Keulen zou een mogelijk doelwit zijn geweest; er wordt gezocht naar explosieven, zo meldt de Duitse krant Bild.
Volgens de krant gaat het om een islamitische terreurcel, en loopt het onderzoek ook in Spanje. Mogelijk zouden de aanslagen gepleegd moeten worden tijdens christelijke kerkdiensten met Kerst in Keulen, Wenen of Madrid. De politie in Wenen laat aan de Duitse krant weten dat er een verhoogde dreiging geldt en dat er voorzorgsmaatregelen zijn genomen.
Het dreigingsniveau in Nederland is een paar weken terug ook al verhoogd. Het dreigingsniveau gaat van 3 naar 4, het op één na hoogste niveau. De belangrijkste reden is het conflict in Israël en Gaza en aanslagen in buurlanden van Nederland. Volgens de NCTV zijn er 'geen standaardmaatregelen of landelijke adviezen gekoppeld' aan een verhoging van het dreigingsniveau. Wel zijn veiligheidsdiensten extra alert.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Hoewel Nederland nog nooit echt slachtoffer is geweest van een grote aanslag zoals in België of Frankrijk, is het goed dat de overheid dit alles serieus neemt. De vraag is alleen in hoeverre dit uiteindelijk te voorkomen is, en met de grote toestroom van vluchtelingen uit islamitische landen wordt de kans ook steeds groter dat er tussen die groep mensen verknipte en gestoorde individuen zijn die tot van alles toe in staat zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten