shutterstock 1530472826

Duitsland buigt voor Immigranten: Naturalisatie zonder handen schudden!

Immigratiejan 17 , 16:00
Vergeet niet, Nederlanders, hoe wij ons verbaasden toen Rita Verdonk, onze toenmalige minister van Vreemdelingenzaken en Integratie, in Tilburg geen hand kreeg van een imam. Een moment van culturele botsing, een toetssteen van onze normen en waarden. Nu, in een bizar parallel universum, bevindt Duitsland zich in het epicentrum van een vergelijkbare discussie. Een discussie die ons, Nederlanders, maar al te bekend voorkomt.
In een verbluffende knieval voor politieke correctheid staat Duitsland op het punt een grote naturalisatiehervorming aan te nemen. En ja, u leest het goed: als onderdeel van deze hervorming zal het weigeren van een handdruk aan het andere geslacht - door vrome moslims of joden - geen reden meer zijn om iemand het Duitse staatsburgerschap te ontzeggen schrijft die Welt. Alsof de Duitse identiteit en cultuur ondergeschikt zijn aan individuele religieuze doctrines. Is dit de weg die we in Europa willen inslaan?
Dit is meer dan een simpele handdruk. Het gaat hier om fundamentele westerse waarden van gelijkheid en wederzijds respect. Wat volgt hierna? Gaan we onze rechtsstaat en onze verworvenheden aanpassen aan elke culturele of religieuze gevoeligheid? Dit besluit is een gevaarlijk precedent en een duidelijk teken van een verwarde en zelf onderschattende houding ten aanzien van onze eigen culturele normen en waarden.
Wat is de boodschap die hiermee wordt verzonden naar de duizenden immigranten die streven naar een nieuw leven in Duitsland? Dat integratie een eenrichtingsweg is, waarbij de ontvangende samenleving zich moet aanpassen aan de nieuwkomers, en niet andersom? Dit is niet alleen een klap in het gezicht van de Duitse burgers, maar ook een vrijkaartje voor verdere erosie van de Europese identiteit.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het is hoog tijd dat wij, als Nederlanders, leren van de fouten van onze Oosterburen. Wij moeten vasthouden aan onze normen en waarden, onze cultuur en tradities verdedigen, en niet toegeven aan de druk van politieke correctheid die onze samenleving ondermijnt. Met een VVD in de regering is dit al lastig zat. Laten we hopen dat Duitsland haar koers wijzigt voordat het te laat is. Want als Europa haar ziel verliest in de wirwar van multiculturalisme en identiteitspolitiek, wat blijft er dan nog over van ons continent?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten