shutterstock 2131281067

Kabinet teruggefloten door Raad van State: Derdelanders uit Oekraïne moeten tot 4 maart blijven

Binnenlandjan 17, 15:00
De Raad van State heeft vandaag wederom bewezen dat de Nederlandse regering in de tang wordt gehouden door Brussel. Het kabinet werd teruggefloten toen het probeerde een einde te maken aan de opvang van derdelanders uit Oekraïne. De hoogste bestuursrechter, die kennelijk meer geeft om Europese regels dan om onze eigen soevereiniteit, bepaalde dat de bescherming van deze groep niet eerder mag eindigen dan op 4 maart.
De zogenaamde derdelanders, die eerder in Oekraïne werkten of studeerden, hebben nu de vrije hand om hier rond te blijven hangen en te profiteren van onze gastvrijheid. Het is te gek voor woorden dat zij hier als vanzelfsprekend worden binnengehaald. Ze konden prima naar andere Europese landen gaan, maar nee, ze kiezen Nederland uit als het paradijs van gratis geld en voorzieningen.
De telling van deze derdelanders is overigens ook nogal vaag, maar dat is blijkbaar allemaal geen probleem. Brussel trekt opnieuw aan de touwtjes, en de rechterlijke elite legt de wil van het volk opnieuw naast zich neer. Het kabinet wilde de bescherming stopzetten omdat de instroom van Oekraïense vluchtelingen te hoog was. Logisch toch? Volgens de zogenaamde Europese afspraken moeten we ons als een mak lammetje aan de regels houden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
En wie wordt daar de dupe van? Ons eigen volk! De Raad van State heeft gesproken, en het lijkt erop dat het enige waar zij om geven, het behoud van de bureaucratische machine in Brussel is. De staatssecretaris had alle recht om de bescherming in te korten, maar nee, de Europese agenda gaat boven het welzijn van Nederland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten