olv toren en boerentoren antwerpen vanaf linkeroever

Absurd! 22 aanhoudingen na grootschalig drugsonderzoek in België: Inclusief drie agenten!

Buitenlandjan 17, 14:00
Het is weer raak! Onze zuiderburen hebben een gigantisch drugsonderzoek uitgevoerd, en wat blijkt? 22 verdachten zijn opgepakt, verspreid over steden als Antwerpen en Brussel. Maar dat is nog niet eens het schokkendste nieuws. Onder de gearresteerden bevinden zich nota bene drie politieagenten!
De Belgische politie doet er niet lichtzinnig over. De verdachten worden beschuldigd van alles wat je je maar kunt voorstellen: dealen en het smokkelen van cocaïne via de haven van Antwerpen. De daders schuwen zelfs afrekeningen met vuurwapens niet. Alsof we in een aflevering van Narcos zijn beland, worden helikopters ingezet voor het exporteren van drugs naar Engeland. Het lijkt wel alsof de Belgische drugskartels geen grenzen kennen in hun criminele activiteiten, en dit alles vormt een ernstige bedreiging voor de samenleving.
45 huiszoekingen werden uitgevoerd, met meer dan 350 politieagenten in actie. Gelukkig zijn er arrestaties verricht en is er een aanzienlijke hoeveelheid contant geld, luxe auto's en zelfs een handvuurwapen in beslag genomen. Toch moeten we ons afvragen hoe het zover heeft kunnen komen dat onze zuiderburen met zulke grootschalige criminele netwerken te maken hebben. Hoe zit het eigenlijk in ons eigen land? Zijn onze autoriteiten wel in staat om deze criminele infiltratie tegen te gaan?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het onderzoek komt voort uit zware geweldsincidenten in Brussel, het is dan ook verontrustend om te lezen dat er binnen de Belgische politie criminelen rondwaren die een dubbele agenda lijken te hebben. Als er maar liefst 3 agenten blijken te zijn die een vinger in de pap hebben, kunnen we alleen maar afvragen hoeveel er van dit soort agenten er verder nog rondlopen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten