jan paternotte d66 9o1a6778

Idiote D66-internationaliseringsdrang houdt aan: Jan Paternotte wil de Engelse taal in collegebanken!

Politiekjan 17 , 13:00
D66 lijkt vastbesloten te zijn om de koningin van internationalisering te worden, zelfs als dat ten koste gaat van de eigen bevolking. Jan Paternotte, de woordvoerder van D66, waarschuwt voor de dreigende ondergang van Engelstalige opleidingen en de noodzaak om internationale studenten te behouden. Maar is het wel zo'n dom idee om de groei van Engelstalige opleidingen te temperen?
Volgens Paternotte is de zorg van de VVD over de toenemende kosten van internationale studenten ongegrond en getuigt het van een gebrek aan visie. Echter, de eigen bevolking lijkt niet hoog op de prioriteitenlijst van D66 te staan, aangezien zij blijven streven naar meer internationalisering. Alsof de zorgen van Nederlandse studenten over het vinden van betaalbare huisvesting en het behoud van hun eigen identiteit niet relevant zijn.
Paternotte negeert ook het feit dat de VVD wil dat op bijna alle bacheloropleidingen Nederlands wordt gesproken. Hij hoopt dat deze plannen niet worden doorgezet, maar waarom? Is het spreken van de nationale taal op eigen bodem te veel gevraagd? D66 lijkt eerder de voorkeur te geven aan een internationaal klankbord boven het behoud van de Nederlandse identiteit.
Opvallend genoeg lijkt de kritiek op D66 niet alleen van rechtse partijen te komen, maar ook vanuit onverwachte hoek, zoals NSC. Rosanne Hertzberger, een voormalig pleitbezorger van "meer verengelsing", keert zich nu tegen D66. Ze benadrukt dat uitzonderingen mogelijk zijn voor opleidingen die van toegevoegde waarde zijn voor de arbeidsmarkt.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Nederlandse studenten ondervinden de gevolgen van deze internationaliseringskoorts. De stijgende instroom van internationale studenten zorgt voor een schaarste aan studentenhuisvesting in grote steden, waardoor Nederlandse studenten gedwongen worden langer thuis te blijven wonen of voor een opleiding dichter bij huis te kiezen. Dit gaat ten koste van hun zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten