2l4a6194 minister volksgezondheid ernst kuipers minister volksgezondheid ernst kuipers

Woedende Geert Wilders kraakt weglopende ministers: "Te genant voor woorden"

Politiekjan 11, 8:00
De grote winnaar van de afgelopen verkiezingen, Geert Wilders, heeft keihard uitgehaald naar al die ministers die opeens laten weten dat ze opstappen... omdat ze een mooie baan in het buitenland hebben gekregen. Het begon met Uslu, toen vertrok Kaag, en nu doet Kuipers dat ook. Wilders vindt dat wanstaltig. "Te genant voor woorden," noemt hij de Haagse leegloop.
Gisteren werd bekend dat Ernst Kuipers per direct zijn ontslag heeft ingediend als minister van Volksgezondheid. Ja, dat lees je goed. Per direct. Op 10 januari (gisteren dus) schreef hij namelijk op X: "Vandaag heb ik de Koning verzocht om mij per 10 januari ontslag te verlenen als minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport." 

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Net als Sigrid Kaag heeft Voldemort een "functie in het buitenland" gevonden die hij mooier en belangrijker vindt dan het lage ministerschap in Nederland. Aan die nieuwe functie is "een bepaalde ingangstermijn gekoppeld," aldus meneertje koekepeertje. Daarom moet hij nu met een "bezwaard gemoed" direct weg. Bye, succes ermee, zoek het maar uit!
Het is natuurlijk afgrijselijk egoïstisch. In geen enkel ander land zouden de zelfverklaarde elites dit doen. Ja, ook daar zijn ze egoïstisch tot op het bot, maar ze begrijpen in het buitenland in ieder geval nog dat ze een béétje de schijn moeten ophouden. In Nederland is zelfs dat niet langer het geval. Ministers stappen letterlijk van de ene dag op de andere dag op. Niet omdat ze zijn weggestuurd, maar omdat ze een andere - mooiere - functie kunnen krijgen.

Wilders: "Genant"

Daarom reageert Geert Wilders bijzonder geïrriteerd op de aankondiging van Kuipers.
"Steeds meer bewindslieden verlaten het zinkende schip," schrijft de PVV-leider op X. "Het is te genant voor woorden en het getuigt van een egocentrisch karakter dat ze hun eigen belang en nieuwe baantje boven het landsbelang stellen."
Vervolgens merkt hij terecht op dat vooral D66 "de narcistische kroon" spant. Want ja, in de meeste gevallen gaat het inderdaad om bewindslieden van die partij die besloten hebben dat, als de kiezer hen op 22 november hard heeft bestraft, dat ons land hen dan niet meer "verdient," en dat ze dus prima de hele boel kunnen neergooien en weg kunnen rennen naar een plek waar ze zich wél gewaardeerd voelen.

Steeds meer bewindslieden verlaten het zinkende schip. Het is te gênant voor woorden en het getuigt van een egocentrisch karakter dat ze hun eigen belang en nieuwe baantje boven het landsbelang stellen. Vooral D66 spant de narcistische kroon.

11.1K
Reply
Het merkwaardige is dat je het ministerschap blijkbaar letterlijk per dag kunt opzeggen. Als je schilder bent heb je een maand opzegtermijn (minstens). Werk je in vaste dienst voor een krant of website? Alweer: opzegtermijn maand na einde maand waarin het vertrek wordt aangekondigd. Werk je bij de bakker? Zelfde. Bij de Hema? ... Het is je onderhand duidelijk wat ik bedoel.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Anders dan al die ranzige D66'ers houden wij van DDS wél van ons land en ons volk. Daarom doen we er alles aan om onze lezers elke dag weer eerlijk te informeren over wat er gebeurt en waarom. Dit betekent alleen wel dat we jouw hulp nodig hebben. DDS wordt door Big Tech namelijk KEIHARD gestraft voor onze pro-Nederlandse houding. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons, ons trotse pro-Nederlandse geluid te versterken!
Maar ben je minister? Ach joh, dan zeg je toch gewoon per dag op? "Hallo, ik morgen niet meer hoor, want ik kan overmorgen ergens beginnen waar ik meer geld kan verdienen en meer aanzien heb. Dank voor de afgelopen jaren, toedels!"
Hoe kan dit in vredesnaam gebeuren? Let wel, in principe zijn we allemaal blij dat we af zijn van Voldemort. De man is een wanstaltige wannabe dictator derdeklas. Maar het is totaal onverantwoord om als minister je boeltje te pakken en van de ene dag op de andere dag te zeggen dat je gewoon niet meer komt. Wat een waanzin, wat een arrogantie, wat een narcisme.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten