shutterstock 515326441

Eric van der Burgs spreidingswet bedreigt Joodse gemeenschap Amstelveen

Immigratiefeb 01, 14:00
In wat alleen maar omschreven kan worden als een daad van regelrecht hoogverraad tegen de Nederlandse bevolking, heeft staatssecretaris Eric van der Burg (VVD) gezorgd voor een explosieve situatie in Amstelveen. Door de plannen voor een nieuw asielzoekerscentrum in de wijk Kronenburg, staat de veiligheid van de grootste joodse gemeenschap van Nederland op het spel.
Terwijl de VVD'er Van der Burg politiek correct deugt, slaan de golven van bezorgdheid hoog op onder de joodse inwoners van Amstelveen en Amsterdam. Deze angst is niet ongegrond. De gekozen locatie voor het asielzoekerscentrum ligt gevaarlijk dicht bij het hart van de joodse gemeenschap, met scholen, synagogen en een begraafplaats in de directe nabijheid.
Het besluit om juist deze plek te kiezen, onthult een schokkend gebrek aan inzicht en empathie van de gemeente Amstelveen en de regering. Hebben zij dan niets geleerd van de geschiedenis? Hebben zij geen enkel besef van de dreiging die uitgaat van het ongecontroleerd binnenlaten van asielzoekers uit regio's waar antisemitische sentimenten hoogtij vieren?
Het is werkelijk onvoorstelbaar dat in een tijd waarin de joodse gemeenschap al te kampen heeft met toenemend antisemitisme, de overheid besluit om een groep mensen, wiens achtergrond en denkbeelden onbekend zijn, midden in hun gemeenschap te plaatsen. Dit is niet alleen een klap in het gezicht van de joodse inwoners, maar ook een gevaarlijke gok met hun veiligheid.

Mooi he, die Dwangwet? En de inwoners van Nederland, in dit geval een groep die het momenteel zwaar heeft en terecht geen azc vol islamitische jonge mannen wil, betalen met hun veiligheid.

AT5
AT5
@AT5

Joodse gemeenschap bezorgd over veiligheid door komst asielzoekerscentrum Amstelveen at5.nl/artikelen/2248…

688
Reply
Senator Annabel Nanninga heeft volkomen gelijk met haar woede over de zogenaamde 'spreidingswet', die niets anders is dan een dwangwet, een frontale aanval op de veiligheid en het welzijn van onze burgers. Hoe lang gaat Nederland nog tolereren dat politici zoals Van der Burg spelen met de levens van onschuldige mensen?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we klaar met ALLE kartelspelletjes. Het is tijd voor een Realistisch en Conservatief kabinet. Niet overmorgen. Niet volgende week. Maar VANDAAG. Denk jij. daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons elke dag weer te pleiten voor een rechts kabinet dat ons land rédt!
De tijd van wegkijken en politieke correctheid moet nu echt voorbij zijn. We moeten opstaan tegen dit soort wanbeleid dat onze gemeenschappen in gevaar brengt. Het is hoog tijd dat de overheid gaat luisteren naar de zorgen van haar burgers en actie onderneemt om hun veiligheid te waarborgen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten