child 1152327

Syrische delinquent zaait terreur in het Noord-Brabantse Bladel: "Ze is voor het leven getekend"

Immigratieaug 23 2023, 12:00
Een Syrische man wordt ervan beschuldigd een vrouw van 55 jaar te hebben verkracht en een meisje van 15 jaar te hebben aangerand. Het Openbaar Ministerie eist een straf van twee jaar en drie maanden gevangenisstraf, evenals gedwongen psychiatrische behandeling (tbs) voor de verdachte.
De aanklager heeft de verdachte omschreven als een 'roofdier,' een term die terecht de ernst van zijn daden benadrukt. De verkrachting van de 55-jarige vrouw was een afschuwelijke daad die haar bijna het leven kostte. Nadat ze van een verjaardagsfeestje thuiskwam en haar zoon nog niet thuis aantrof, besloot ze hem te gaan zoeken. Op haar zoektocht werd ze slachtoffer van een nietsontziende aanval. De verdachte duwde haar van haar fiets, duwde haar in een sloot en misbruikte haar op gruwelijke wijze voordat een voorbijganger haar te hulp schoot.
Wat nog verontrustender is, is dat de verdachte ook wordt beschuldigd van een poging tot aanranding van een 15-jarig meisje, slechts een week eerder. Het meisje wist te ontsnappen, maar de schokkende aard van deze daden toont aan dat de verdachte een ernstig gevaar voor de samenleving vormt.
Tijdens de rechtszaak heeft de verdachte meerdere keren verklaard dat hij 'enorme spijt' heeft en 'hoopt op vergeving.' Echter, de oprechtheid van zijn excuses is in twijfel getrokken door de aanklager, en terecht. Het is duidelijk dat deze daden van extreme gewelddadigheid niet lichtvaardig kunnen worden afgedaan met eenvoudige spijtbetuigingen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
De impact van deze misdaden op de slachtoffers is onmetelijk. De vrouw die werd verkracht, vertelde tijdens de rechtszaak dat ze smeekte om genade, maar geen enkele genade kreeg. Ze werd bijna verdronken in een sloot. De 15-jarige aangerande meisje durft nu niet meer alleen buiten te zijn, zelfs niet in haar eigen tuin, en durft niet meer alleen te slapen. Deze gruwelijke misdaden hebben ook diepe wonden geslagen in de gemeenschap van Bladel, waar de aanvallen plaatsvonden. Mensen durven niet meer langs de bewuste weg te fietsen of te wandelen, en de algehele onrust is aanzienlijk toegenomen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten