9758009243 604c43faf4 c

Volgens 'hoog migratiescenario' zijn autochtonen in 2055 geen meerderheid meer

Immigratienov 29 2023, 14:00
Stelt u zich eens voor... het jaar is 2070 en u wandelt door de straten van uw ooit zo vredige woonplaats. U kijkt om u heen en realiseert zich dat u en uw Nederlandse achtergrond plotseling in de minderheid zijn. Gelooft u het niet? Kijk dan maar naar de verbluffende cijfers van de Staatscommissie Bevolkingsvraagstukken. Als hun 'hoog migratiescenario' de koude realiteit wordt, gaan we af op een Nederland dat we nauwelijks zouden herkennen.
Het is voorspeld, de autochtone bevolking vermindert geleidelijk van een stevige 74% in 2023 tot een magere 44% in 2070. Pak je agenda er maar bij, want het jaar 2055 zou wel eens de omslag kunnen zijn, het moment waarop autochtonen geen meerderheid meer vormen in eigen land.
Een duizelingwekkende escalatie is het. En waar komen al deze immigranten dan vandaan, vraagt u zich misschien af? Volgens de gegevens is in 2070 ongeveer één op zes inwoners afkomstig uit de EU. En dan hebben we het nog niet gehad over de één op zeven inwoners die afkomstig zijn uit Oost- en Zuid-Azië, Oceanië en Noord- en Zuid-Amerika. Niet te vergeten ook die één op vijf die hun oorsprong vinden in Afrika en het Midden-Oosten, wateren die zo ver van de Hollandse kust liggen dat een vlotte integratie zeer twijfelachtig is.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de hypocrisie van de VVD. We gaan die neprechtse partij vanaf nu nog harder aanpakken. Ben jij het daarmee eens? Steun ons dan! Doneer aan DDS en help ons de VVD vanaf nu te slopen!
Omvolking. Een opzienbarende term, maar minder fictief dan u zou willen. Want in deze demografische transitie verandert het gezicht van Nederland wel degelijk. De realiteit die Jan van de Beek schetst in Wynia's Week, is geen luchtig avondverhaal, maar een ernstige waarschuwing voor het land van tulpen en molens. De vraag is niet meer 'of', maar 'wanneer'. Het roer moet om, Nederland, voordat we er niet meer zijn om de koers te veranderen.'
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten