232.000 kijkers voor “The Roast” van Famke Louise: slechtst bekeken editie ooit!

Carlo van Remortel

Carlo van Remortel

232.000 kijkers voor “The Roast” van Famke Louise: slechtst bekeken editie ooit!

Famke Louise doet ook mee aan #ikdoenietmeermee. Bron: Femke Louise / Instagram.

Voor de zesde keer werd afgelopen maandag de Nederlandse versie van het Amerikaanse format “The Roast” uitgezonden. Dit jaar was Famke Louise het “slachtoffer”. De uitzending is de slechts bekeken editie ooit, slechts 232.000 kijkers durfde het aan om over te schakelen naar Comedy Central.

De “Zangeres” en reality-ster lag eerder nog in de clinch met de heren Jan Roos en Dennis Schouten van het internetprogramma Roddelpraat. Ze sleepte beide heren voor de rechter. Wanneer Famke Louise eerder nog gevraagd werd naar de zaak geeft ze aan er niet op te willen reageren. Vervolgens laat ze zich wel afzeiken door verschillende B-sterren uit Nederland in een eigen show op Nationale TV.

Dat er veel mensen in Nederland geen fan zijn van de “zangeres” blijkt ook wel uit de kijkcijfers. Een historisch laag aantal kijkers voor het format, de uitzending trok namelijk máár 232.000 kijkers. Niet dat de andere edities nou ook een mega succes waren. Zo trok de best bekeken uitzending met Giel Beelen 603.000 kijkers.

Niet alle grappen vielen in de smaak. Zo werd de grap over haar overleden vader door Youtuber Nesim el Ahmadi niet echt gewaardeerd: Famke wil zó graag zwart zijn dat ze blij is dat haar vader niet meer in haar leven is.” Voornamelijk de intelligentie van de zangeres werd belachelijk gemaakt. Een enorme open deur en dus totaal niet grappig. Famke Louise zal voor deze smakeloze televisie ongetwijfeld een zeer riante vergoeding krijgen, er valt namelijk verder geen eer aan te behalen.

De zangeres laat zich voor een paar knaken dan ook graag afzeiken op nationale televisie, maar wanneer er kritische vragen komen of vervelende opmerkingen van onder andere bekende Juice channels heeft de zangeres toch een stuk minder incasseringsvermogen. Gelukkig voor Famke Louise hebben er máár 232.000 naar deze onzin op Comedy Central gekeken.

Lees meer over:
Roddelpraat Famke Louise

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties