screen shot 2022 10 04 at 15

Politici stellen eisen aan Vandaag Inside: Rutte wil geen boeren in de studio en De Jonge wil het niet over het Corona dossier hebben

Media & techmaa 09 2023, 15:00
Politici die te gast zijn bij Vandaag Inside hebben flink wat eisen voordat ze in de studio verschijnen, zo blijkt uit onthullingen van presentator Wilfred Genee. Volgens hem heeft premier Mark Rutte een lange lijst van mensen die hij niet in de studio wil hebben wanneer hij langskomt. Dit heeft voor enige verontwaardiging gezorgd, omdat enkele van deze personen, zoals boeren en toeslagenouders, slachtoffers zijn van de gemaakte puinhoop onder twaalf jaar Rutte.
De eisen van Rutte zorgen voor opschudding en frustratie bij de presentatoren van het programma. Johan Derksen, één van de vaste gasten van Vandaag Inside, uit zijn ongenoegen over de manier waarop politici zichzelf in de schijnwerpers plaatsen en geen eerlijke en open gesprekken willen voeren met mensen die ze misschien niet altijd even aardig vinden. "De huidige politici acteren als prominente politici, maar dat zijn ze helemaal niet", aldus Derksen. "Dat is de kracht van Caroline van der Plas, omdat ze tenminste zichzelf is en je buurvrouw zou kunnen zijn."
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Hoewel Rutte zelf nog moet verschijnen in de studio, hebben andere politici al enkele van hun eigen eisen gesteld. Zo wil Hugo de Jonge vooral praten over zijn plannen met betrekking tot de woningmarkt en wil hij niet meer praten over mondkapjes. Dit heeft geleid tot kritiek van Derksen en andere gasten, die vinden dat politici zich moeten openstellen voor alle onderwerpen die op dat moment belangrijk zijn voor de samenleving. Wilfred Genee heeft verklapt dat bij Rutte ook bij Rutte ook bepaalde niet in het publiek mogen zitten. Zo mogen er geen boeren in het publiek zitten, geen toeslagenouders, mensen uit Groningen niet, er mag geen politiek duider aan de bar zitten. Natuurlijk allemaal onder het mom het moet wel gezellig blijven. Stel je voor dat Rutte wordt geconfronteerd met de slachtoffers van twaalf jaar Rutte. Hopelijk zijn de tafelheren niet mild voor Rutte en de Jonge
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten