shutterstock 2175313451

NOS Studio Sport schandaal: Linkse Deugers jarenlang schuldig aan wangedrag

Binnenlandmrt 09 2023, 17:00
Het is schokkend, maar niet geheel verrassend. De linkse Deugers van de staatsomroep, oftewel NOS Studio Sport, hebben zich jarenlang vreselijk misdragen. De hoofdredactie van Studio Sport heeft aangekondigd op termijn op te stappen vanwege de vele gevallen van grensoverschrijdend gedrag binnen de omroep. Het blijkt dat pestgedrag, (seksuele) intimidatie, discriminatie, verbale agressie en integriteitsvraagstukken schering en inslag waren bij Studio Sport.
Maar wat misschien nog wel schokkender is, is dat dit gedrag kennelijk al twintig jaar lang gaande was. Twintig jaar waarin de NOS dacht weg te kunnen komen met dit onacceptabele gedrag. En nu, pas na een onderzoek, komt het naar buiten. Het is duidelijk dat de NOS dit gedrag heeft gedoogd en zelfs heeft toegestaan binnen hun organisatie.
En wat zegt de algemeen directeur van de NOS, Gerard Timmer? Hij beweert dat dit gedrag niet past bij wie de NOS wil zijn en waar zij voor staat en biedt zijn excuses aan. Maar laten we eerlijk zijn, dit is hypocriet en onzin. Dit is PRECIES wie de NOS is, tenminste bij Studio Sport. Er zijn zelfs geruchten dat hetzelfde gedrag zich heeft voorgedaan bij NOS Nieuws.
Natuurlijk is het niet alleen zo bij de NOS dat Deugers niet blijken te Deugen. Een ander voorbeeld is de linkse actiegroep Extinction Rebellion. In 2020 waren er berichten over pestgedrag binnen de organisatie. Een voormalig lid van de groep beschuldigde Extinction Rebellion van het tolereren van pestgedrag en intimidatie. Dat was dan zogenaamd een leuke groep die zich inzet voor het milieu en klimaat. Sure!
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
En laten we niet vergeten de linkse universiteiten, waar het wangedrag vaak onder het tapijt wordt geveegd om de goede naam van de universiteit te beschermen. Bijvoorbeeld de Universiteit van Amsterdam, waar Laurens Buijs zijn baan niet zeker is omdat hij de euvele moed heeft in te gaan tegen de daar heersende Woke-dictatuur.
Nee, NOS Studio Sport staat niet alleen... hoewel dit natuurlijk niet betekent dat ze zich daar niet moeten kapotschamen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten