download de dds app

DDS 3.0! Interviews, podcasts en Spaces voor onze lezers met David Icke, Emile Ratelband en Sietske Bergsma

Mediaaug 09 2023, 16:08
De komende tijd gaat er flink wat veranderen bij De Dagelijkse Standaard. Echt heel wat. Ten positieve. Omdat we beseffen dat het mediakartel nu echt niet meer te redden valt hebben we ons een heel helder doel gesteld: wij gaan het mediakartel slopen.
Wat we daarvoor gaan doen? Nou, ten eerste natuurlijk het kartel op alle mogelijke manieren (geweldloos, duh!) aanvallen. Elke dag weer. Steeds weer.
Help ons! Sloop samen met DDS het walgelijke mediakartel. Doneer via BackMe en help ons een écht alternatief te zijn voor de extreemlinkse D66-media die ons land al jaren corrumperen.
Maar daar blijft het niet bij. Nee, bij DDS gaan we ons de komende weken en maanden ook transformeren. We doen altijd ons best om nieuws te brengen en commentaar te leveren, maar vanaf deze maand ga je bij ons veel meer journalistiek werk zien: reportages met heel interessante mensen - mensen over wie je wíl lezen, maar van wie je in de gewone media al tijden geen echt mooie reportages ziet.
Oh, jij wilt namen? Oke! We hebben een interview EN een Space geregeld met David Icke, documentairemaker Christianne van Wijk, influencer en life coach Emile Ratelband laat zich ook profileren, Sietske Bergsma werkt mee, John Laughland ook, Ralf Dekker, Paul Cliteur, Jan Bennink, Fajah Lourens... En nog heel veel andere kritische denkers die zelfs voor de duivel niet bang zijn
Die reportages zijn een investering. En een flinke ook. We hebben een gepassioneerde groep vrienden die dit samen met ons doet en die hier hard aan gaan werken. Maar we hebben jouw hulp ook nodig. Steun ons daarom! Doneer via BackMe en zorg ervoor dat jij hier alles kunt lezen dat je niet mág lezen bij het mediakartel!
Ook gaan we bezig met Spaces op X (voorheen Twitter). Dat wordt echt geweldig. We gaan dat podium zoveel mogelijk benutten. Er zijn al afspraken gemaakt met opzienbarende mensen/opiniemakers uit Nederland én daar ver buiten die digitaal live langs willen komen om met ons én jullie te praten. Op Spaces. Hier, op X dus.
Dan komen er ook nog podcasts en videoreportages. Ja, dat gaan we ook doen. Waarom? Heel simpel! Als je het mediakartel wil vervangen moet je echt een alternatief bieden voor hun activiteiten. Dus doen we dat. Zo. Bam.
Oh, en tenslotte wordt DDS in een gloednieuw jasje gegoten. Een modern jasje. Een jasje dat bij 2023 past. Een jasje dat zegt: wij zijn professionals.
Houd ons dus goed in de gaten. DDS gaat grote stappen maken en we kunnen nauwelijks wachten om samen met jullie het partijkartel te slopen!
Nogmaals, om dat allemaal te kunnen doen rekenen we ook op jóú. Steun ons. Doneer via BackMe. Samen gaan we DDS ombouwen tot een website die het he´le kartel aan kan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten