kranten 3

Drie generaties onder één dak: De Volkskrant verheerlijkt familievastgoedcommunes als luxe, gekker moet het niet worden!

Mediaapr 18, 15:00
Het toppunt van absurditeit is weer eens bereikt: De Volkskrant probeert ons te overtuigen dat het samenwonen van drie generaties onder één dak een 'enorme luxe' is. Echt, wat denken ze wel niet? In een wereld waarin individualiteit en persoonlijke vrijheid hoogtij vieren, komt deze krant, bolwerk van de progressieve elite, met het idee dat we terug moeten naar een bijna feodale leefstijl, waarbij je je huis deelt met zowel je kreunende ouders als je krijsende kinderen.
Volgens het laatste relaas van deze linkse propagandamachine is het een geweldige oplossing voor de huizencrisis en het tekort aan ouderenwoningen. Ze romantiseren een levensstijl waarin privacy een illusie is en je constant op elkaars lip zit. Deze benadering, die ze verkopen als een terugkeer naar de idyllische, bijna utopische familiestructuur van vroeger, is niets minder dan een verstikkende nachtmerrie.
Laten we even realistisch zijn. De sluiting van bejaardentehuizen en het gebrek aan geschikte ouderenwoningen zijn serieuze problemen, maar de oplossing is niet om ons allemaal te dwingen terug te keren naar een krap, gedeeld bestaan dat meer weg heeft van een noodoplossing tijdens een crisis dan van een duurzaam woonscenario in de 21ste eeuw. Dit idee dat het 'luxe' is om niet te hoeven koken omdat oma dat wel doet, of dat je geld bespaart omdat je maar één auto nodig hebt, is ronduit beledigend. Het reduceert het concept van zelfstandigheid tot een voetnoot in het leven.
De realiteit is dat dit soort wonen enorme stress en inbreuk op de persoonlijke levenssfeer met zich meebrengt. Constante aanwezigheid van familieleden kan leiden tot ernstige spanningen en een verlies van onafhankelijkheid. Dat de Volkskrant dit voordoet als een verrijking van het leven, toont alleen maar aan hoe ver ze verwijderd zijn van de dagelijkse realiteit van de gemiddelde Nederlander.
Bovendien is het een typisch staaltje van hoe de progressieve media proberen om elke mislukking van overheidsbeleid om te buigen in een zogenaamde 'innovatieve' sociale trend. In plaats van te pleiten voor betere beleidsoplossingen voor huisvesting en zorg, promoten ze een levensstijl die ons terugwerpt in de tijd.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Het wordt hoog tijd dat we deze waanzinnige ideeën afwijzen en ons richten op echte, praktische oplossingen die de individuele vrijheid respecteren en bevorderen. Laten we stoppen met het verheerlijken van noodgrepen als luxe. Nederland verdient beter dan dit, en de Volkskrant zou beter moeten weten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten