boat gca8df873a 1920

Walgelijk Algemeen Dagblad gebruikt emo-journalistiek om massa-immigratie door onze strot te duwen

Mediajan 15, 11:00
Het artikel van het AD over het Nederlandse stel dat wakker werd aan de Noord-Franse kust van lawaai van migranten op hun hotelterras, en later het tragische nieuws ontdekte over de verdronken migranten, toont de complexiteit van de migratieproblematiek. Het verhaal heeft de typische toon van de media: emotioneel en dramatisch, gericht op het opwekken van sympathie voor migranten. Maar, zoals we bij de Dagelijkse Standaard weten, is dit slechts één kant van het verhaal.
Wat hier opvalt, is de subtiele boodschap die het AD lijkt over te brengen: dat het onze plicht is om iedereen die maar wil, op te vangen of over te brengen naar het gewenste land. Dit is een gevaarlijke en simplistische kijk op een complex probleem. We moeten zeker empathie hebben voor de tragische omstandigheden van deze mensen, vooral de kinderen en hun ouders. Het is hartverscheurend. Maar we mogen niet vergeten dat deze tragedie het resultaat is van een poging tot illegale immigratie. Deze mensen waren al in Frankrijk, een veilig en een welvarend land, en toch kozen ze ervoor om een gevaarlijke reis naar Engeland te ondernemen.
Dit incident laat ook de noodzaak zien van een strikter en rechtvaardiger immigratiebeleid. We moeten in staat zijn om legale paden te bieden voor mensen die echte bescherming nodig hebben, terwijl we tegelijkertijd illegale en gevaarlijke overtochten ontmoedigen. Door alleen de emotionele kant te belichten, zoals het AD doet, wordt het probleem alleen maar erger.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het is tijd dat we een gebalanceerd standpunt innemen. Ja, we moeten medeleven hebben, maar we moeten ook realistisch zijn over de grenzen van wat mogelijk is. We kunnen niet iedereen opvangen, en we moeten de regels van legale immigratie respecteren. Het is een tragisch verhaal, maar het moet ons niet verblinden voor de realiteit van de situatie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten