shutterstock 2175313451

Hoofdredacteur Giselle van Cann (NOS) onder vuur voor omstreden uitspraken: ''Terroristen zijn vrijheidsstrijders!"'

Mediadec 04 2023, 17:00
Wat een dieptepunt in de Nederlandse media: Giselle van Cann, de hoofdredacteur van het NOS nieuws, durft op NPO Radio 1 te stellen dat "iedere terrorist ook een vrijheidsstrijder is". Ja hoor, je leest het goed. Dat is het heldere licht dat aan het roer staat van het staatsjournaal in ons land en aangeeft welke nieuwsberichten er door je strot worden geduwd. Niet gek dat veel critici het bij de NOS altijd hebben over ''NOS is fake News''!

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Je kan niet anders dan gekoesterde twijfels hebben over de geestvermogens van deze 'journalist'. Wie in godsnaam kan dit zeggen zonder over invloed te zijn van wat dan ook kan zulke klinkklare onzin uitkramen? Het is niet alleen dom, maar bovendien dodelijk gevaarlijk. Volgens deze idiote logica zijn de barbaren van Hamas die honderden vrouwen en meisjes gruwelijk mishandelden en vermoorden op 7 oktober uiteindelijk slechts 'vrijheidsstrijders'?
Dit absurdisme lijkt de standaard voor deze propaganda machine. De NOS bewijst hiermee haar complete morele failliet. Deze zogenaamde 'publieke' omroep is echt niet meer te vertrouwen. Ze maken van nacht een dag en van dag een nacht om ons als makke schapen in hun gewenste (linkse) denkrichting te drijven.
Als dit geen bewijs is voor de stelling ‘NOS is Fake News’, weet ik het niet meer. Toch proberen ze hardnekkig en zonder schaamte ons belastinggeld te verbrassen om hun kromme wereldbeeld op te dringen. Dat Giselle van Cann daar niet bij stilstaat is op zijn zachts gezegd hallucinant. Dit soort linkse indoctrinatie is niet alleen verachtelijk maar vooral ook gevaarlijk. Terrorisme wordt zeer serieus genomen door de Nederlandse bevolking en haalt keer op keer onze veiligheid onder uit. En het NOS nieuws? Die wuift het allemaal vrolijk weg onder het mom van vrijheidsstrijd.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we klaar met deze gekkigheden in ons immigratiesysteem! Ter Apel wordt totaal overlopen door nepvluchtelingen die zich afgrijselijk misdragen. Hier moet iets aan gebeuren. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons deze walgelijke praktijken te ontmaskeren.
Het wordt tijd dat Nederland wakker wordt en deze volksverlakkerij aan de kaak stelt. We hebben aandachtige, ordegelijke en boven alles eerlijke journalistiek nodig in deze turbulente tijden. En geen opperhoofden zoals van Cann die compleet de weg kwijt zijn. Het is hoog tijd voor verandering!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten