image

Van Haga's strijd met BVNL gaat door buiten de muren van het parlement

Politiekdec 04 2023, 18:00
Het vertrekkende Kamerlid Wybren van Haga laat zich niet ketenen door de politiek-correcte en carrière-geobsedeerde elite van het Binnenhof. Hij breekt vrije baan naar een vrij en soeverein Nederland door buiten de muren van het parlement zijn slag te slaan. Met zijn kersverse BVNL, opereert hij niet langer onder de vleugels van de Tweede Kamer nadat zij nul zetels hebben behaald bij de laatste verkiezingen. Van Haga gaat met zijn BVNL iets nieuws proberen de partij wordt een buitenparlementaire fractie. “Vanaf nu heeft Nederland 151 volksvertegenwoordigers!”, valt er op de website van BVNL te lezen. 
Van Haga is niet uit het veld te slaan. De BVNL mag dan geen zetels hebben veroverd, maar dit is slechts een tijdelijke nederlaag. "Wij zijn de enige echte klassiek-liberale, economisch-rechtse partij van Nederland en blijven we de stem van ondernemend Nederland vertolken", benadrukt hij met vurige vastberadenheid.
De strategie is helder: de informatieve, levendige denktank van BVNL zal zorgen voor waterschokken in de Nederlandse politiek door middel van hun buitenparlementaire activiteiten. Met Haarlem als uitvalsbasis staat Van Haga's leger klaar om de gevestigde orde aan te vallen met persberichten, plannen, acties, burgerinitiatieven en petities. Wij zijn erg benieuwd hoe dit in de praktijk gaat uitpakken. Voor nu lijkt het er meer op dat van Haga er op gokt dat er vervroegde verkiezingen komen omdat de formatie over rechts en links gaat mislukken.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we klaar met deze gekkigheden in ons immigratiesysteem! Ter Apel wordt totaal overlopen door nepvluchtelingen die zich afgrijselijk misdragen. Hier moet iets aan gebeuren. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons deze walgelijke praktijken te ontmaskeren.
Lokale afdelingen, waterschappen en tal van gemeenten hebben de BVNL-vlag gehesen. Van Haga's politieke droom is een vrij, gezond en soeverein Nederland. Van Haga en zijn BVNL zijn pas net begonnen denken ze! In 2010 dacht Rita Verdonk dat ook met haar Trots op Nederland. Ze behaalde toen ook nul zetels. We weten inmiddels dat Trots alleen nog bestaat in sommige gemeenteraden maar dat Verdonk er persoonlijk niks meer mee te maken heeft. We zijn bang voor BVNL dat heb hetzelfde lot gaat overkomen. Toch wensen wij Wybren van Haga veel succes met zijn buitenparlementaire fractie om in beeld te blijven en zo in de nabije toekomst weer een zetel te bemachtigen. De geschiedenis leert ons dat het in beeld blijven als partij buiten de Tweede Kamer a hell of a job is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten