trouw

Ironie! Het radicaal-linkse krantje Trouw verrast door koele ontvangst bij de PVV na jarenlange demonisering

Mediadec 07 2023, 10:00
Oh, de ironie! De linkse media, in dit geval Trouw, lijken nu pas te beseffen dat hun jarenlange demoniserende campagne tegen Geert Wilders en de PVV consequenties heeft. Na jaren van onophoudelijke aanvallen en karikaturen van de PVV en haar achterban, schijnt het hen te verbazen dat ze niet met open armen worden ontvangen in de 'zwaar beveiligde vleugel' van de PVV in de Tweede Kamer. Mede door het gedemoniseer door kranten zoals Trouw moet de PVV zwaar beveiligd worden.
Trouw beschrijft hun ervaring met de PVV gisteren als een kille ontvangst. Wat hadden ze dan verwacht? Rode lopers en champagne? Na jaren van het verspreiden van misleidende en manipulatieve berichtgeving over de partij, lijkt het erop dat de PVV de rug recht houdt tegenover deze zogenaamde 'journalisten'. Na jarenlang vuilspuiterij is het natuurlijk niet opeens pais en vree.
Laten we duidelijk zijn: de mainstream media, waar Trouw onderdeel van uitmaakt, heeft zich al lang geleden ontpopt van waakhond van de democratie voor radicaal-linkse activisten en elitaire grachtengordelbewoners. Hun doel was niet langer objectieve verslaggeving, maar het beïnvloeden van de publieke opinie door middel van manipulatie en misleiding. Dit is verre van wat we van echte journalistiek mogen verwachten.
De weigering van de PVV om Trouw en soortgelijke media te verwelkomen in hun fractievleugel is geen kwestie van kleinzerigheid, maar een logisch gevolg van de voortdurende vijandige houding van de pers. Jarenlang is de PVV gedemoniseerd, hun ideeën verdraaid en hun achterban belachelijk gemaakt. En nu verwachten ze een hartelijke ontvangst? Dat is niet alleen naïef, het is ronduit absurd.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Deze situatie toont aan dat de mainstream media moet stoppen met hun eenzijdige verslaggeving en zich moet realiseren dat hun acties gevolgen hebben. Het is tijd voor een herbezinning op wat journalistiek behoort te zijn: objectief, onpartijdig en eerlijk. Misschien dat ze dan weer welkom zijn in de politieke arena, maar tot die tijd zullen ze de consequenties van hun eigen acties moeten dragen. Acties hebben immers altijd consequenties, en het wordt tijd dat ook de media dat leert. Trouw moet terecht het vertrouwen van de PVV zien terug te winnen. Deze krant heeft zich zeer onbetrouwbaar getoond richting de PVV en haar achterban.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten