jan roos

Jan Roos mishandeld door de vader van schrijfster Saskia Noort: "Het dossier is groter dan deze mishandeling.”

Mediaapr 28 2023, 11:30
Jan Roos laat via Twitter weten mishandeld te zijn door zijn oom, de vader van schrijfster Saskia Noort. De kritische opiniemaker die samen met Dennis Schouten een succesvol Youtube-programma heeft ligt al langer in de clinch met verschillende leden van zijn familie.
De relatie tussen Roos en zijn nicht Saskia Noort is al een lange tijd niet bepaald gezellig te noemen, Roos neemt zijn nicht en de slechte band met zijn familie dan ook nog wel eens op de hak. Blijkbaar is er nu iets geëscaleerd, aangezien Roos twittert dat hij geslagen is en aangifte gaat doen. “Zojuist in mijn gezicht geslagen door mijn eigen oom, de vader van Saskia Noort. Aangifte gedaan. Het wordt steeds gekker.”
Blijkbaar speelt er meer en gaat het veel verder dan enkel en alleen hier en daar een grapje in de Roddelpraat-show. In een 2e tweet voegt Roos er namelijk aan toe: “Aangifte gedaan tegen de vader van Saskia Noort. Het dossier is groter dan deze mishandeling.” Daarmee suggereert Roos dat de vader van Noort, schijnbaar nog meer op zijn kerfstok heeft.
Roos stond eerder deze week nog samen met Dennis Schouten in de rechtbank vanwege een conflict met mediagigant John de Mol, waarbij Roos gekscherend al liet weten de zaak hoogstwaarschijnlijk te gaan verliezen aangezien beiden heren niet de meest succesvolle advocaten heeft weten te strikken.
Daarmee lijkt het niet de week van Jan Roos te zijn, we zijn dan ook benieuwd wat er precies is voorgevallen en het is afwachten wat er uit de aangifte naar voren zal komen. Eerder werd ook Dennis Schouten mishandeld. De presentator werd tijdens het uitgaan met een scherp voorwerp in zijn gezicht gesneden waarna hij kort naar het buitenland vluchtte.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten