joopvandenende01

Joop van den Ende gaat los op Wilders tijdens tumultueuze talkshowuitzending met Pieter Omtzigt

Mediafeb 07, 15:00
Telkens weer is het pijnlijk om te zien hoe hoogbejaarde bekende Nederlanders emotioneel betrokken raken bij discussies aan de talkshowtafels. Humberto dacht dat het een goed idee was om Joop van den Ende tegenover Omtzigt te zetten die aanwezig was om tekst en uitleg te geven over het stoppen van de formatiegesprekken.
Van den Ende vindt het belachelijk dat er überhaupt met de PVV wordt gesproken, loopt rood aan en uit vervolgens zijn afkeuring over de politieke stijl van Geert Wilders. Volgens de mediamagnaat is iemand die systematisch de bullebak uithangt niet geschikt als premier. Joop kan dit niet begrijpen; wereldvreemd! Daarbij gaat hij voorbij aan het feit dat waarschijnlijk veel van zijn musicalbezoekers ook gewoon op de PVV hebben gestemd!
Joop uit ook zijn mening over de chaos achter de schermen bij de publieke omroep. Van den Ende vindt dat het "mooiste vak dat er is" nu "besmeurd" wordt. André van Duin, die aan de tentoonstelling van Van den Ende heeft meegewerkt, zat ook bij Humberto en reageerde op de onthullingen. "Ik ken Matthijs alleen als een heel aardige, lieve en gezellige man. Maar het gaat niet alleen om Matthijs, het gaat over heel veel mensen."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Op Twitter/X uitten verschillende mensen hun verbazing over de aanwezigheid van Joop aan de talkshowtafel, waardoor het interview met Omtzigt ontspoorde en de volledige waarheid niet boven tafel kwam tijdens de uitzending. Gelukkig weet heel Nederland nu wel weer dat de grote Joop van den Ende een echte goedzak is en kon Humberto toch nog even Geert Wilders negatief neerzetten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten