portraitfactorynl paul cliteur 245

Komt en Luister! De DDS X-Space (Podcast) met Paul Cliteur (en Thierry Baudet)!

Mediaaug 25 2023, 13:00
Vandaag was weer een bijzonder mooie dag op X... want voor DDS hadden we een Space met Paul Cliteur, emeritus hoogleraar en oud-senator voor FVD... en de man met wie we gisteren al een geschreven interview publiceerden. Een X-Space is een soort van live podcast, dus een live radio show, die plaatsvindt op het Internet, en daar ook meteen wordt opgenomen zodat mensen het terug kunnen luisteren.
Het werd een bijzonder interessant gesprek waarin we het over Paul hadden over zijn lange academische carriere, de manier waarop Woke het leven, de politiek en de academische wereld beïnvloed, zijn eigen strijd tegen die zieke ideologie, het rechtsstatelijke inzicht (en het gebrek daaraan) van Pieter Omtzigt, het actieve conservatisme in Nederland... en nog veel meer.
Ook hadden we een speciale gast die langskwam: zijn oud-promovendus Thierry Baudet! Baudet is in Hongarije voor de presentatie van de Hongaarse vertaling van zijn boek Het Coronabedrog, maar wilde graag even meepraten - en had enkele bijzonder interessante dingen te zeggen, onder meer over hoe het mediakartel én het partijkartel steeds weer excuusverhalen verzinnen om FVD maar te kunnen uitsluiten.
Deze Spaces op X én de zomerinterviews met grote conservatieve, kritische denkers worden mogelijk gemaakt door jouw donaties aan DDS. Wil je meer van dit soort Spaces en Interviews? Doneer dan aan DDS via BackMe! Elke euro telt! Je kunt maandelijks doneren én eenmalig. Maar weet: elke euro die jij overmaakt gebruiken we om DDS te verbeteren en om gesprekken en rapportages te maken die niemand anders maakt.
Luister hier! Het gesprek begint al vrij snel, maar in de eerste minuten worstelen we eerst nog even met de technologie en daarna praten we even met elkaar over 'onschuldige' onderwerpen zoals het weer, Wassenaar, en de liefde. Vanaf 12 minuten (ongeveer) begint het interview écht - dus als je de diepte in wilt dan moet je even forwarden naar 12 minuten of daaromtrent (12:08 om precies te zijn).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten