kro ncrv logo 2022svg

LOL! Lachwekkend KRO-NCRV stopt met X: hadden een paar duizend volgers

Mediajan 09 , 10:36
Hilarisch! De linkse engnekken van KRO-NCRV hebben laten weten dat ze ophouden met X (voorheen Twitter). Die mongool van een Akwasi heeft daar namelijk heel veel "hatelijke berichten" op ontvangen na zijn achterlijke optreden bij De Slimste Mens. Dat vinden de nepkatholieken van de NPO zo erg dat ze hun enorm succesvolle account beëindigen. Nou ja... succesvol. Dat valt nogal tegen. Het account heeft namelijk maar een paar duizend volgers.
Bij KRO-NCRV brengen ze zogenaamd een heel groot offer. De omroep laat namelijk weten - op X.com zelf natuurlijk - dat het 't eigen X-account opheft. Per direct. Nou ja, het blijft bestaan, maar het wordt niet meer gebruikt. Ze vinden het namelijk wal-ge-lijk dat er mensen zijn die kritisch waren op Akwasi, die onlangs zichzelf voor gek zette bij De Slimste Mens. Als 'straf' heeft de omroep besloten om dan maar weg te gaan van X.
Op de eigen website gaat KRO-NCRV er verder op in. "X is in mijn ogen meer en meer verworden tot een maatschappij ontwrichtend platform," aldus directievoorzitter Peter Kuipers. "Met anonieme toetsenbordridders die vanachter hun laptop de meest weerzinwekkende bagger tikken."
"Wij staan als KRO-NCRV voor een samenleving waarin we in harmonie samenleven, een verbonden samenleving. Een social media kanaal dat aan zijn gebruikers alle ruimte lijkt te geven aan polarisatie en racisme past daar niet meer bij. Ik hoop dat andere omroepen en mediabedrijven ook de stap zetten om X niet meer te gebruiken," stelt hij daarop.
Vervolgens sluit de omroep af met: "KRO-NCRV en de programma’s blijven wel actief op de social media kanalen Instagram, Facebook, TikTok, Threads, LinkedIn en YouTube."
En dat is fascinerend. Als je enigszins ervaring hebt met die andere sociale media weet je namelijk dat er daar óók heel veel hatelijkheden rondgaan. Facebook? YouTube? Are you kidding me? Het is daar één grote bende.
Waarom is X dan opeens te erg voor de omroep? Nou, dat kon weleens iets te maken hebben met twee aspecten. Het eerste aspect is het lage volgertal dat KRO-NCRV heeft op X. Het is een oude, traditionele publieke omroep. Het aantal volgers op het moment van schrijven? 5.807.
Ja, dat lees je goed. Ze hebben maar een paar duizend volgers opgebouwd in tien jaar tijd (actief op Twitter sinds december 2013). Ter vergelijking, mijn account - dat ik in 2020 heb opgezet omdat m'n andere account op allerlei wijzen geband was - heeft 14.100 volgers. Dat account bestaat nu vier jaar.
Daar komt bij dat X het doelwit is van een overduidelijke aanval van de elites in de politiek. Ze willen X ten koste van alles kapotmaken omdat eigenaar Elon Musk de meningsvrijheid hoog in het vaandel heeft en mensen die in het verleden geshadowbanned werden opeens de ruimte geeft om - niet schrikken! - te zeggen wat ze vinden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met die engnekken van de NPO. De NPO is onze vijand. Wij bestaan om de NPO te slopen. Steun jij ons in die missie? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons KRO-NCRV te slopen!
X wordt niet langer gedomineerd door de inlichtingendiensten en door andersoortige censuurplegers. Dát is het probleem van KRO-NCRV... en dat is waarom "veel andere media" opeens zeggen te overwegen hun X-account ook te sluiten. Ze bundelen hun krachten met de politiek, gaan X totaal demoniseren... en hopen er daarmee voor te zorgen dat X ofwel kapotgaat óf dat het publiek een toekomstig verbod op X accepteert.
Het is te ranzig voor woorden, maar dat is het goedkope plan dat ze in petto hebben - en het ranzige spel dat ze spelen. En maar janken over een paar 'haatberichten.'
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten