Luister! Jan Bennink bij de DDS X-Space over God, Rusland, en 'halfmannen'

Luister! Jan Bennink bij de DDS X-Space over God, Rusland, en 'halfmannen'

Mediaaug 19, 9:30
Gisteren was het zover! We hebben de eerste DDS X-Space ooit gehouden. Onze gast was Jan Bennink. Hoofdredacteur Michael van der Galien had een fascinerend gesprek met deze dichter, reclameman, gepassioneerde christen, en Rusland-liefhebber. En ja, iedereen met een X-account kan er naar luisteren.
In het gesprek maakte Bennink duidelijk wat hij van de huidige Nederlandse cultuur vindt, waarom hij zoveel liefde voelt voor de Russische cultuur, wat er echt aan de hand is in Oekraïne... en legde hij ook uit wat zijn Christelijke geloof voor hem betekent. Het gevolg was werkelijk een bijzonder interessant gesprek - het soort gesprek dat je helaas nooit meer kunt horen bij de NPO Radio (laat staan op TV). Het begin van het gesprek was wat lastig vanwege de techniek, maar zo rond 6:30 beginnen we dan eindelijk met het gesprek (dat vervolgens meer dan een uur! duurt).
Onze X-Space met Jan was onze eerste Space ooit. We hebben deze Space gehouden na ons interview met hem, dat bijzonder goed ontvangen (en gelezen!) is. Deze initiatieven kunnen wij alleen ontplooien doordat jullie, onze lezers, ons steunen via BackMe. Wij zijn bezig om DDS naar een nieuw niveau te tillen, met Spaces, interviews die je nergens anders leest (met echte kritische denkers zoals Jan, maar ook Ralf Dekker, David Icke, Emile Ratelband, Sietske Bergsma, Fajah Lourens en meer!), en natuurlijk straks met nieuws rechtstreeks vanuit het hol van de leeuw (Den Haag). 
Maar dat kunnen wij alleen doen met jouw steun. Doneer dus via BackMe. Help DDS het enige échte kritische geluid verder uit te bouwen... en op die manier Nederland te redden van de ondergang! Want ja, dat is hárd nodig. Als DDS dit soort gesprekken niet organiseert, dan doet niemand het. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten