davideheijmans2023 jan bennink 29

Pats! Jan Bennink sloopt Henri Bontenbal: "Zo kun je zien wat een nep-Christen hij is"

Politiekaug 17 2023, 14:00
Opiniemaker, dichter, reclameman én X-influencer Jan "Superjan" Bennink is helemaal klaar met Henri Bontenbal. Want, zegt Bennink, de nieuwe leider van het Christen Democratisch Appel heeft overduidelijk "geen idee wat Jezus werkelijk deed." Sterker, concludeert Bennink, Bontenbal is gewoon een nep-Christen.
Bontenbal is tegenwoordig heel snel allerlei berichten op X (voorheen Twitter) aan het verwijderen. De reden? Zijn posts/tweets bewijzen dat hij een vreselijke, intolerante, globalistische, extreemlinkse, boerenhatende fantast is. Nou was dat allemaal prima als gewoon lid van de CDA-fractie, maar als lijsttrekker bij de Tweede Kamerverkiezingen 2023 kunnen ze natuurlijk niet door de beugel - vindt hij zelf blijkbaar ook.
(Artikel gaat verder na deze oproep) Schrijf je in voor de dagelijkse DDS Nieuwsbrief en ontvang AL ONS LAATSTE NIEUWS zo, hop, direct in je inbox!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Eén tweet waarin Bontenbal zijn intolerantie bewijst is deze. Daarin pakt hij christenen aan die sympathiseren met PVV en FVD. Want, zegt Bontenbal, dat kán niet. Een échte christen (zoals hij? Haha!) moet op een linkse partij stemmen:
Opvallend genoeg stelt Bontenbal dat je die partijen niet kunt steunen als christen omdat Jezus niet oproep om "te beledigen, uit te sluiten, te kwetsen, te liegen, enzovoorts." Nou, over dat liegen heeft 'ie gelijk... Maar wat uitsluiten, kwetsen en beledigen betreft, daar was Jezus toch wel héél fanatiek in hoor. Aldus Jan Bennink terecht:
In een vervolgpost gaat hij dieper in op de idioterie van Bontenbal. "Daaraan kun je ook zien wat een totale lul en nep-Christen die Bontenbal is," schrijft Bennink op X. "Geen idee wat Jezus werkelijk deed, hoe hij de hypocrieten en de zondaars opjoeg en uitfoeterde. Hoe hij mensen die hem wilden volgen uitsloot omdat ze niet alles dat ze bezaten achter zich wilden laten."

Daaraan kun je ook zien wat een totale lul en nep Christen die Bontenbal is. Geen idee wat Jezus werkelijk deed, hoe hij de hypocrieten en de zondaars opjoeg en uitfoeterde. Hoe hij mensen die hem wilden volgen uitsloot omdat ze niet alles dat ze bezaten achter zich wilden laten.…

Ineke Scholten 🚜🐄
Ineke Scholten 🚜🐄
@Ineke_Scholten

Is het niet Bontenbal die uit wil sluiten kwetst en liegt?

Image
569
Reply
"Henri is vast dolgelukkig met die verminkte regenboog vlaggen die in de meeste kerken hangen," gaat Bennink verder. "Jezus als zwakke, kleffe allemansvriend. Dat is the gospel van Henri."
Dit klopt natuurlijk honderd procent. Mensen als Bontenbal zijn álles dat er mis is met het moderne christendom. Deze mensen maken Jezus net zo zwak, laf, en soft als zij zelf zijn. Jezus als hippie die LHBTI omarmde, mannelijkheid vies vond, en tegen alles en iedereen lief en onderschikt was.
Alleen was dat niet zo. Een ieder die de Bijbel leest weet dat Jezus juist keihard kon zijn. Ja, hij was er voor zondaars. Die hielp hij. Die steunde hij. Ja, hij genas de zieken, volgens de Bijbelse overleveringen.
Maar dat deed hij alleen als mensen hun zonden opbiechtten en zijn leer omarmden. De religieuze leiders vonden in Jezus een keiharde tegenstander die op geen enkel moment dan ook gas terug nam; een man die ze publiekelijk vertelde dat hun macht op schijn gebaseerd was, dat ze hypocriet waren, en dat ze hun godsdienst schaamteloos misbruikten voor eigen gewin. 
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het mediakartel en het partijkartel doen er alles aan om DDS het zwijgen op te leggen. Daarom is het belangrijker dan ooit dat we onze lezers ALTIJD kunnen bereiken. Word lid van onze DDS Nieuwsbrief en zorg ervoor dat je NOOIT iets mist!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Dan waren er natuurlijk ook nog de 'gewone' mensen. Als zij bij Jezus kwamen en Hem omarmden, deden wat Hij zei, hun zonden opbiechtten, hun leven beterden, ja, dan was hij er voor ze. Maar als hij vond dat ook zij hypocriet waren, dan was hij keihard. Dan sloot hij wel degelijk mensen uit. "Wie niet voor Mij is, is tegen Mij..." maakt vrij duidelijk hoe Jezus dacht in dat opzicht.
En wacht! Er is meer. "Denk niet dat Ik gekomen ben om vrede te brengen op de aarde," aldus Jezus tegen zijn discipelen volgens de Bijbel. "Ik ben niet gekomen om vrede te brengen, maar het zwaard. Want Ik ben gekomen om tweedracht te brengen tussen een man en zijn vader, en tussen een dochter en haar moeder, en tussen een schoondochter en haar schoonmoeder, en iemands huisgenoten zullen zijn vijanden zijn."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS vertelt ALTIJD de waarheid over politici. Wij begrijpen beter dan wie ook dat het partijkartel corrupt en leugenachtig tot op het bot is. Maar daarom hebben we jouw hulp nodig! Want het mediakartel bestraft ons KEIHARD. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe zodat we jou het laatste eerlijke nieuws kunnen blijven brengen.
Alleen iemand die de Bijbel niet leest of niet serieus neemt kan met droge ogen beweren dat Jezus "niemand beledigde, niemand kwetste" en "niemand uitsloot." Jezus deed al die dingen wél... juist omdat hij gepassioneerd streed voor De Waarheid. Want ja, de waarheid, die kan soms hard zijn. Héél hard.
Hilarisch genoeg heeft Bontenbal met zijn halfzwakke gelam op Twitter dus bewezen dat hij heel veel dingen is, maar een gelovig christen is er niet één van. Het CDA heeft gewoon een D66'er als partijleider... met dit verschil dat hij het christendom publiekelijk niet zegt te haten, wat D66'ers natuurlijk wel doen, en waar ze buitengewoon transparant over zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten