screen shot 2023 08 15 at 145700

Geert Dales lacht om het magische verdwenen tweet-trucje van CDA’s lijsttrekker Henri Bontenbal

Politiekaug 17 2023, 11:00
Ah, het CDA! De partij die altijd zo hoog opgeeft over tradities, waarden en normen. Maar wat blijkt? Ze zijn in werkelijkheid gewoon bezig met het bijhouden van de nieuwste trends. En nee, ik heb het niet over TikTok dansjes of de nieuwste filters op Instagram. Het gaat hier over de ‘Kunst van het Tweet Verwijderen’. En onze nieuwe Houdini in deze discipline? Henri Bontenbal. Gisteren hebben we dit totalitaire heerschap beter leren kennen omdat veel X-gebruikers op tijd printscreens hadden gemaakt van zijn opmerkelijke uitspraken op X.
"Elke dag het goede doen", oreert Bontenbal. Ja, als dat ‘goede’ inhoudt het verdoezelen van je digitale voetafdruk en oude uitspraken. Kijk, we snappen het. Iedereen maakt fouten, iedereen zegt wel eens iets doms. Maar het verschil tussen de gewone man en een politicus van het CDA is dat de gewone man ervoor uitkomt en zijn verantwoordelijkheid neemt. Bontenbal daarentegen, lijkt een abonnement te hebben op de 'delete-knop' van Twitter.

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Het is bijna komisch, als het niet zo tragisch was. Oud 50Plus partijvoorzitter Geert Dales heeft een scherp oog en heeft Bontenbal flink ontmaskerd. Als dit het nieuwe gezicht is van het CDA, dan vrees ik voor hun toekomst. Want eerlijk, welke trucjes hebben ze nog meer in petto?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Steun DDS! Wij vertellen de waarheid over het CDA én Henri Bontenbal, terwijl de kartelmedia hem de hemel in prijzen. Maar dat kan alleen met jouw steun. Doneer daarom aan DDS en help ons het CDA en Bontenbal te ontmaskeren.
Het lijkt erop dat Derk Boswijk die memo niet heeft gekregen volgens Geert Dales, omdat zijn veto op het live-verslag van het Tweede Kamerdebat hem niet veel goeds heeft gedaan.
Maar het pièce de résistance is toch wel het stiekeme verdwijnwerk van Bontenbal. Het roept direct een paar vragen op: Wat probeert hij te verbergen? Waarom voelt hij de behoefte om zijn geschiedenis te wissen? Is dit het nieuwe soort integriteit dat we van onze leiders mogen verwachten? Hoort dit bij het nieuw elan van de nieuwe bestuurscultuur?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het mediakartel en het partijkartel doen er alles aan om DDS het zwijgen op te leggen. Daarom is het belangrijker dan ooit dat we onze lezers ALTIJD kunnen bereiken. Word lid van onze DDS Nieuwsbrief en zorg ervoor dat je NOOIT iets mist!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Dus hierbij een oproep aan het CDA: misschien is het tijd om eens goed in de spiegel te kijken. En wie weet, misschien vinden jullie dan wel weer die ouderwetse waarden en normen terug.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten