screen shot 2023 08 17 at 111331

Martin Bosma (PVV) pakt Henri Bontenbal (CDA) aan: 'Hij wil politie inzetten tegen andersdenkenden'

Politiekaug 17 2023, 10:00
De laatste dagen zijn er allerlei tweets gevonden van de nieuwe CDA-leider Henri Bontenbal; tweets die bewijzen dat we hier vandoen hebben met een GroenLinkser is een christendemocratisch jasje. De man is extreem-links. En extreem intolerant. Dat blijkt ook uit een post op X (voorheen Twitter) waarin hij letterlijk stelt dat zogenaamde 'klimaatontkenners' strafrechtelijk vervolgd moeten worden.
"Je kind zou maar te maken krijgen met de gevolgen van klimaatverandering," aldus Bontebal op zijn favoriete social medium, "omdat een of andere anti-klimaatbeleid gekkie steeds maar weer desinformatie de wereld inhielp? Kunnen we die mensen niet strafrechtelijk vervolgen?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Word lid van de DDS Nieuwsbrief en ontvang dagelijks, gratis, ons topnieuws, onze podcast-afleveringen en meer in je inbox!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Hier zie je dus drie verschillende aspecten van Bontenbal als politicus: hij is overduidelijk extreemlinks, hij zet andersdenkenden continu weg als gestoord, en hij is ook nog eens zo intolerant dat hij die andersdenkenden in het gevang wil gooien.
PVV-Tweede Kamerlid Martin Bosma pakt Bontenbal terecht aan op basis van deze knettergekke tweet. "De PVV uitsluiten want rechtsstaat," schrijft Bosma over Bontenbals eerdere statement dat het CDA onder zijn leiding nooit en te nimmer zal samenwerken met FVD en PVV.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we helemaal klaar met het walgelijke CDA. We gaan die partij elke dag weer ontmaskeren. Maar daar hebben we jouw steun bij nodig, want alle kartelmedia en Big Tech doen er alles aan om ons daarvoor te bestraffen. Doneer daarom aan DDS! Help ons! Steun ons en help ons het CDA aan te pakken.
"Ondertussen: de politie willen inzetten tegen andersdenkenden. Want die zijn gek."

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Bontenbal is echt ontmaskerd als een extreemlinkse, intolerante, D66'er die toevallig lid is van het CDA omdat hij christelijk is opgevoed. Als je kijkt naar zijn tweets en gedrag zie je dat zijn 'christelijke identiteit' echt niet dieper gaat dan dat... En dat hij honderd procent lak heeft aan alle conservatievere Nederlanders, inclusief ook zij die voorheen op het CDA stemden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het mediakartel en het partijkartel doen er alles aan om DDS het zwijgen op te leggen. Daarom is het belangrijker dan ooit dat we onze lezers ALTIJD kunnen bereiken. Word lid van onze DDS Nieuwsbrief en zorg ervoor dat je NOOIT iets mist!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Veel erger dan deze man worden ze niet gemaakt. Het is echt de Rob Jetten van het CDA. En dan doen de media ook nog alsof hij écht een hartstikke leuk CDA-alternatief is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten