screen shot 2023 03 09 at 105743

Geert Wilders deelt filmpje van blote negroïde man op straat in Ter Apel. Is dit nu de 'cultuurverrijking' waarover gesproken wordt?

Politiekaug 17 2023, 9:30
Zo, daar is Geert Wilders (PVV) weer met een prikkelend filmpje dat de zogenaamde "cultuurverrijking" van Nederland toont. Je kunt veel van de man zeggen, maar hij heeft een neusje voor het blootleggen van zaken waar de meeste politici liever voor wegkijken. Letterlijk, in dit geval.
Het filmpje? Een negroïde man die besluit dat kleren blijkbaar overbodig zijn op een zonnige dag in ons ooit zo nuchtere kikkerlandje. Op klaarlichte dag paradeert hij door de straten van Ter Apel, terwijl het publiek met open mond toekijkt. Zou dit het soort "diversiteit" zijn waar links Nederland zo trots op is?

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Je zou haast denken dat zulke taferelen enkel te vinden zijn in een aflevering van een absurde comedyshow. Maar nee, dankzij de 'grenzeloze' gastvrijheid van ons land lijkt het alsof dit soort momenten steeds vaker de realiteit worden. Door deze onbeperkte ''gastvrijheid'' voelen steeds meer Nederlanders zich een vreemde in eigen land.
Nu zullen de usual suspects in de media, zoals Vandaag Inside (VVD fanclub), zich waarschijnlijk niet zo druk maken om een man die besluit naakt door de stad te wandelen. Nee, de echte schande is natuurlijk dat Geert Wilders het lef heeft om dit met de wereld te delen. Hoe durft hij!
Maar is het echt zo verrassend dat Wilders hierop wijst? We hebben het hier over een man die keer op keer de vinger op de zere plek legt, ondanks de hoon en kritiek die hij over zich heen krijgt. Is het niet juist beschamend dat de rest van politiek Nederland dit soort zaken negeert?
Wegkijkend Nederland zal zich waarschijnlijk weer in alle bochten wringen om Wilders te demoniseren. "Hoe kan hij zoiets delen?" zullen ze roepen. Maar de echte vraag die we onszelf moeten stellen is: waarom loopt er een blote man op straat en waarom lijkt dit de nieuwe norm te worden?
"Diversiteit is onze kracht," zo horen we vaak genoeg. Maar als dit de diversiteit is waar onze politieke elite op doelt, dan mag er wel eens goed nagedacht worden over wat voor soort "kracht" dat dan precies is.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Kortom, dankzij Wilders worden we weer even met onze neus op de feiten gedrukt. En of je het nu met hem eens bent of niet, het is duidelijk dat er dingen gebeuren in Nederland die de aandacht verdienen. Het wordt tijd dat we onze ogen openen en zien wat er écht aan de hand is in ons land.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten