dds zomerinterviews 2023

DDS Zomerinterviews gaan VAN START: dankzij JOU

Mediaaug 15 2023, 14:20
Vandaag is een mooie dag voor De Dagelijkse Standaard. We hebben namelijk het eerst grote Zomerinterview online gezet. Onze gast is Jan "Superjan" Bennink. Het is een schitterende (foto-) reportage geworden over een buitengewoon interessante man met fascinerende denkbeelden. En het mooiste van alles? Het interview is mogelijk gemaakt door onze eigen lezers. Door júllie donaties.
Maar het interview met Jan is nog maar het begin. We hebben ondertussen ook al gesproken met en foto's gemaakt van Sietske Bergsma, Emile Ratelband en Ralf Dekker. Anderen staan nog op het programma, zoals Fajah Lourens, David Icke én Ickonic documentairemaakster Christianne van Wijk. En dat is nog lang niet alles. Nee, we hebben ook nog een paar geweldige verrassingen in petto.
We maken deze interviews met passie! Want deze mensen zijn allemaal bijzonder. Maar ze worden genegeerd door het mediakartel dat kritische mensen geen stem wenst te geven.
Wij wel. En dat kunnen we door jouw steun...
Die steun is nu harder nodig dan ooit. Er komen meer interviews aan de komende dagen en weken. En er moeten er dus nog een flink aantal gemaakt worden. Daarvoor hebben wij jóúw hulp nodig. Want al die supermooie foto's worden bij de geïnterviewden zelf gemaakt door een topfotografe, bij sommige gevallen gaat er een interviewer mee, het kost tijd, reizen...
Daarom mijn vraag aan jou: doneer! Help DDS deze interviewserie te maken. De stemmen van deze kritische denkers, van deze opiniemakers moeten gehoord worden. Dat kan niet meer bij de NPO en ook niet bij de traditionele kranten. Maar wél bij DDS... met jouw steun
En nee, het houdt niet op bij een interview. We gaan ook elke keer een X-Space doen (waar mogelijk) met de geïnterviewde. Met David Icke en Christianne van Wijk is er al een gepland voor begin oktober. En we doen er déze week eentje met Jan Bennink! Jawel, dat lees je goed: deze week gaan we een X-Space doen (voorheen heette dat een Twitter-Space) met deze geweldige dichter, opiniemaker, reclameman...
Zo'n Space is niet alleen maar passief voor luisteraars. Je kunt ook meedoen. Heb je een vraag voor Jan of mij in die Space? Dan laat je dat weten en hop, je krijgt het woord. Spaces gaan we samen met elkaar maken. We praten niet tégen, maar mét jou.
Dus, doneer aan DDS. Help ons onszelf opnieuw uit te vinden en van DDS dé website te maken waar je terecht kunt voor écht mooie reportages, podcasts en Spaces met vrije denkers die bij het mediakartel allang niet meer welkom zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten