screen shot 2023 10 05 at 125525

ON presentatrice Raisa Blommestijn verkettert journalistiek wangedrag van ZEMBLA

Mediaokt 06 2023, 11:00
Raisa Blommestijn, de presentatrice van Ongehoord Nieuws, heeft zwaar uitgehaald naar politici en media die wegkijken bij het journalistieke wangedrag van ZEMBLA. En zeg nou zelf, kan je haar ongelijk geven? Hebben we dan eindelijk een heldin die haar verontwaardiging laat horen over het schrijnende gebrek aan rechtvaardigheid en eerlijkheid in onze reguliere media?
De desinformatie die door het BNNVARA programma Zembla wordt verspreid, is zo verregaand dat zelfs de meest fervente 'wegkijkers' hun ogen niet langer kunnen sluiten. Tweets worden naar hartenlust gemanipuleerd en gepresenteerd als de kille waarheid. Het resultaat? Een ronduit onschuldige burger die zijn baan verliest en als een paria wordt behandeld door de maatschappij. De deugdynamiek in actie!
En wanneer worden de verantwoordelijken voor dit schandaal ter verantwoording geroepen? Tja, dat is de hamvraag. Terwijl de NPO klaarstaat om iedere schijn van impropere actie door een niet-linkse omroep te bestraffen, lijkt men regelrechte laster door het 'heilige' Zembla te negeren.

Rapporten van de Ombudsman. NPO legt financiële sancties op. Politici spreken afschuw uit over “desinformatie”. Media staan bol van verontwaardiging. Oh nee natuurlijk niet, want @ZEMBLA is een deugprogramma en dan mág je zelf tweets fabriceren die leiden tot iemand z’n ontslag.

1.7K
Reply
Blommestijn, godzijdank, is niet bang om de olifant in de kamer aan te wijzen. "Rapporten van de Ombudsman. NPO legt financiële sancties op. Politici spreken afschuw uit over 'desinformatie'. Media staan bol van verontwaardiging. Oh nee, natuurlijk niet, want ZEMBLA is een deugprogramma", roept ze uit, de hypocrisie doorprikkend met de scherpte van een scheermes.
Kamerverkiezingen de belangrijkste verkiezingen van ons leven zijn. Daarom gaan we er met gestrekt been in. Elke dag weer. Steun ons daarom! Doneer aan DDS en help ons te strijden voor jouw vrijheid, jouw kinderen, en jouw welvaart!
In een eerlijker wereld zouden Blommestijn's woorden als een wake-up call dienen voor de hele journalistiek. Tot dan zullen we moeten blijven vechten om de waarheid boven tafel te krijgen. Laten we hopen dat er meer mensen opstaan, zoals Raisa, om deze vorm van journalistieke corruptie te betwisten en de chronische partijdigheid van onze gevestigde media bloot te leggen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten