shutterstock 2138429971

Knetter! PvdA-prominent wil Thierry Baudet en Raisa Blommestijn aanpakken: 'Mededaders van moorden Erasmus!'

Politiekokt 02 2023, 13:00
Jo Horn is een Nederlandse wetenschapper, voormalig ambtenaar en politicus namens de Partij voor de Arbeid. Daarnaast is hij knettergek. Horn eist namelijk op Twitter dat Thierry Baudet en Raisa Blommestijn verantwoordelijk gehouden worden voor de misdaden van de geschifte psychopaat Fouad L., die onlangs vanwege privéredenen drie mensen afslachtte.
Horn zat ooit voor de PvdA in de gemeenteraad van Amsterdam. In 2001-2002 was hij zelfs "kortstondig" Kamerlid voor die linkse partij. Je zou denken dat hij daarom een voorstander is van de vrijheid van meningsuiting, maar niets is minder waar. Deze communist wil Baudet en Blommestijn namelijk hard straffen voor een misdrijf waar ze niets mee te maken hadden. Kijk maar naar deze post van meneer Horn op X:
whatsapp image 2023 10 02 at 095019
Fouad L. heeft een vreselijke misdaad gepleegd. Of eigenlijk: misdaden. Hij heeft drie mensen vermoord. Het is afgrijselijk.
Maar dit in de schoenen schuiven van mensen die overheidskritisch zijn, is natuurlijk knettergek. Ja, ik weet het, ik heb ook gezien dat ze FVD aan Fouad proberen te linken door te beweren dat hij lid is of mogelijk ooit was van die partij (daarbij baseren ze zich overigens alleen op een uitspraak van Fouad L. zelf, jaren geleden, online). Het is te ranzig voor woorden. Wij hebben RTL Nieuws daarom een paar dagen geleden al even hard aangepakt.
Horn gaat echter nog verder dan RTL Nieuws - hoewel natuurlijk precies in de richting waar RTL op hoopte. Hij beweert namelijk gewoon even keihard dat Thierry Baudet "mededader" is van de moorden van Fouad L. Waarom? Omdat JFVD jeugdkampen of iets dergelijks georganiseerd heeft waar - niet schrikken! - aanwezige jongeren ook fysiek actief zijn geweest. Oh jeetje!
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we helemaal klaar met dit soort linkse engnekken. Net als jij. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons communistische censuur-dictatortjes dagelijks te fileren.
Vervolgens maakt hij nóg een stap. Want niet alleen is Baudet hier schuldig aan, vindt deze cryptocommunist, datzelfde geldt voor Raisa Blommestijn. Natuurlijk heeft de Ongehoord Nieuws-presentatrice niets te maken met FVD, maar hé, wat doet dat ertoe?! Ze is rechts, traditioneel en kritisch op de autoriteiten. En dus is ze schuldig. Een "mededader." Net als Baudet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten