4096px donald trump at cpac 2014 3

Op1's schaamteloze Trump-bash: Ze kijken ernaar uit om Donald Trump in een boevenplaat te zien!

Mediaaug 23 2023, 18:00
Je zou verwachten dat een talkshow als Op1, die zichzelf presenteert als een serieuze nieuwsvoorziening, objectieve en evenwichtige informatie zou bieden aan zijn kijkers. Niets is echter minder waar als het aankomt op hun behandeling van Donald Trump. De recente uitzending, waarin werd gesproken over de mogelijkheid dat Trump een aantal uur in de Fulton County Jail zou moeten doorbrengen, was ronduit schandelijk en toonde eens te meer de extreme vooringenomenheid van het programma. Ongehoord Nieuws (ON!) wordt voor minder aan de schandpaal genageld.
Journalist Laila Frank voorspelde dat Trump waarschijnlijk voor het eerst een 'boevenplaat' zou moeten schieten. En wat deden de presentatoren en gasten aan tafel? Ze genoten zichtbaar van deze gedachte. Hun gezichten straalden bijna van vreugde bij het vooruitzicht van Trump in een gevangenisplunje. Dit is geen journalistiek; dit is leedvermaak. En dan durft men zichzelf nog te beschouwen als de bewaker van de objectiviteit!
Het is schrijnend om te zien hoe het establishment in Nederland, en met name de links-liberale media, hun maskers laten vallen als het gaat om Trump. Ze verbergen hun afkeer niet en hun onverholen vreugde over zijn mogelijke tegenslagen is ronduit onprofessioneel en beschamend. Als Ongehoord Nieuws hun afkeer laat blijken over de extreemlinkse- of globalistische agenda dan is het bal op het Mediapark. Wat een hypocrisie!
Maar laten we even stilstaan bij de vraag die iedereen zich zou moeten stellen: hoe gaat deze vooringenomen berichtgeving Trump beïnvloeden? Gaat het hem schaden? Integendeel! Zijn aanhangers zullen deze ‘boevenplaat’, als het zover komt, verspreiden als bewijs van politieke vervolging. Een vervolging die doet denken aan de tactieken van bananenrepublieken waar politieke tegenstanders worden belasterd en in de gevangenis worden gegooid. De VS is een bananenrepubliek geworden.  
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS hebben we ons als doel gesteld het mediakartel én het partijkartel te slópen. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig. Want systeemoppositie wordt keihard gesloopt door datzelfde systeem. Steun ons daarom! Doneer via BackMe en help ons het kartel aan te pakken!
En dan te bedenken dat deze mensen zichzelf 'journalisten' noemen. Het zijn opiniemakers en meer niet. Wat een grap! Trump-bashing is geen journalistiek, het is gewoon goedkoop vermaak voor de links-liberale elite.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten