download de dds app

📣 Steun Vrijheid van Meningsuiting: Draag bij aan De Dagelijkse Standaard!

Mediamei 13 2023, 7:00
In een wereld waarin de meningen van Big Tech en grote corporaties steeds meer de overhand lijken te krijgen, blijft De Dagelijkse Standaard een baken van weldenkendheid en rechtse eerlijkheid. Maar we hebben uw hulp nodig om deze strijd voort te zetten.
We weten dat u, net als wij, gelooft in het belang van rechtse en eerlijke journalistiek. In een tijd waarin DDS steeds meer gecensureerd wordt door Big Tech, wordt uw steun belangrijker dan ooit.
Wilt u ons helpen in onze missie om het partijkartel en mediakartel te doorbreken? Dan nodigen we u uit om een vrijwillige bijdrage te leveren via BackMe, het Nederlandse project van Jan Roos. Uw gift, of het nu een eenmalige donatie is of een maandelijkse bijdrage, groot of klein, wordt enorm gewaardeerd en helpt ons om door te gaan met ons belangrijke werk.
We willen graag benadrukken dat DDS gratis is en gratis blijft. We vragen niet om betaling voor onze content, maar om uw vrijwillige steun om onze conservatieve, anti-woke journalistiek te kunnen blijven bieden.
En natuurlijk willen we onze dankbaarheid tonen aan iedereen die ervoor kiest om ons te steunen. Als u uw e-mailadres achterlaat bij uw donatie, zullen we u als blijk van waardering elke dag de DDS Substack Nieuwsbrief sturen, rechtstreeks naar uw inbox. Ook ontvangt u elke week de DDS Substack Podcast. Dit zijn onze manieren om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en inzichten.
Samen kunnen we een verschil maken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de stem van onafhankelijke journalistiek niet wordt gesmoord, maar luider en sterker wordt. Steun ons vandaag nog via BackMe en word onderdeel van onze missie.
UPDATE: er zijn mensen die om een bankrekening vragen. Dat kan ook:
Liberty Media
NL95RABO0159098327
Rabobank
Bedankt voor uw overweging en uw steun aan De Dagelijkse Standaard.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten